Hévíz mindig is híres volt arról, hogy a tófürdő köré kialakított gyógy- és prevenciós szolgáltatásoknak köszönhetően nem csupán pihenni lehet, hanem gyógyulni is.

A tradicionális hévízi gyógykúra több szállodában is elérhető, melyet számos más orvosi szolgáltatás kialakítása követett, pozitív fogadtatást jelentve mind a környéken élők, mind pedig az ide érkező vendégek számára.

 

Országos hírű egészségközpont vidéken

 

Akik gyógyulni, fiatalodni, netán megszépülni vágynak, mind találnak maguk számára megfelelő szolgáltatást a hévízi Hotel Európa Fit****superior Egészségközpontjában. A kezdetben a hévízi gyógyvízre és iszapra épülő gyógyászati és rekreációs szolgáltatások mára már igen komplex egészségmegőrző és orvosi ellátások egész sorával egészültek ki.

 

A Hévízi-tóról köztudott, hogy leginkább reumatikus panaszokkal keresik fel, de egyes bőrgyógyászati és nőgyógyászati panaszok kezelésére is alkalmas. A gyógyvíz köré épült terápiák megtalálhatók az Európafit szolgáltatási palettáján, melyet a közelmúltban nyílt Egészségközpontjában számos szakrendeléssel, ultrahangdiagnosztikával, laborszolgáltatással és egynapos sebészeti műtővel egészítettek ki. Ami még vonzóbbá teszi ezeket a lehetőségeket, hogy nem kell heteket, hónapokat várni, hogy bejusson valaki egy orvoshoz, nincs sorban állás és várakozási idő, az előre lefoglalt időpontban csak Önt fogadja az illetékes szakember.

 

Nem kell szálló vendégnek lenni

 

Az Európafit Egészségközpontja nyitva áll a külsős érdeklődők előtt is, így a szolgáltatásokat bárki igénybe veheti.

 

A hotel Egészségközpontja egyben vérvételi helyként és diagnosztikai központként is működik, így számos laborvizsgálat is igénybe vehető. Többek között kémiai, immunológiai, mikrobiológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai vizsgálatokat tudnak elvégezni akár beutaló nélkül is.

 

Egynapos sebészeti centrum

 

Több olyan orvosi szakterület is létezik, ahol ha mód van rá, és adottak a tárgyi és személyi feltételek, kisműtétek is elvégezhetők ambuláns jelleggel. Legyen szó akár nőgyógyászati jellegű, akár sebészeti eredetű problémáról, a Vitalium Medical Centre egynapos sebészeti ellátásra alkalmas steril műtővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy helyi érzéstelenítés mellett bárki részt vegyen ebben a szakszerű orvosi ellátásban. Az egynapos sebészeti kezelésben részesülő páciensek a szálloda posztoperatív őrzőjében, szakfelügyelet mellett lábadoznak.

 

Különféle szűrővizsgálatok egész sora érhető el az Egészségközpont szakrendelésein, úgymint HPV, ultrahang, fogászati, nőgyógyászati, kardiológiai, reumatológiai, ortopéd, bel- és bőrgyógyászati vizsgálatok vagy akár pszichológus is látogatható.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés