Elég gyakori eset, hogy egy idő után a párok ráunnak egymásra, már kevesebbet beszélnek, és ami még rossz, hogy az intim együttlétek száma is csökken az idő előrehaladtával. Nem csoda, hogy a pár egyik tagja másról kezd fantáziálni, mással képzeli el a jövőjét.

Létezik azonban megoldás erre a helyzetre, és nem is egy! Ha megfogadod a tanácsainkat, akkor nagy esély van arra, hogy ismét egymásra találjatok a pároddal, és újra feléledjen kapcsolatotokban a szenvedély tüze.

1. tipp: Próbáljatok ki új dolgokat!

 

Sok esetben tapasztalható, hogy az egykori érzések még megvannak, csupán az intim együttlétek minősége változik. Ilyen esetben egy szexshopban érdemes szétnéznetek, például a Szexvitál.hu örömet okozó termékei között, ahol vágyfokozókat, vibrátorokat, potencianövelőket is találtok, de ha merészebb dolgot is kipróbálnátok, akkor a BDSM kategóriában nézzetek szét!

 

Talán csak egy új eszköz, egy szokatlan környezet kell ahhoz, hogy ismét egymásra találjatok. Nem szabad hagyni, hogy a tűz kialudjon, folyamatosan táplálni kell.

 

Bizonyos kor felett már természetes, hogy nem nagy lánggal égtek, de ez még nem jelenti azt, hogy hanyagolnotok kellene az együttléteket. És ki tudja? Talán kiderül, hogy igenis van bennetek fiatalos lendület, csak eddig nem próbálkoztatok a gésagolyóval vagy a péniszgyűrűvel…

2. tipp: Beszéljétek meg a problémákat!

 

Bár a szex témája még ma is tabunak számít, nehezen beszélnek róla az emberek, sokszor az őszinte feltárulkozás, a másik vágyainak a megértése vezethet egy jobb párkapcsolathoz. Kivel mással, ha nem a társaddal beszélnéd meg, mi az, ami zavar?

 

Minden beszélgetés jót tesz a léleknek, csökkenti a stresszt, segít megtalálni a kiutat a reménytelen helyzetből. Ne csak a napi témák és a gyerek körüli intéznivalók kerüljenek szóba, hanem kettőtökről is beszélgessetek! Mondanunk sem kell, ehhez figyelmesség, tisztelet és nyitottság szükséges mindkét fél részéről.

3. tipp: Kérjetek külső segítséget!

 

Ha úgy érzi valamelyikőtök, hogy együtt nem juttok ötről hatra, akkor érdemes külső segítséget is igénybe venni. Párterapeuták, szexuálpszichológusok is felkereshetők, de sokszor egy mentálhigiénés szakemberrel való konzultáció is nagy előrelépést jelenthet.

 

Egy tanácsadás alkalmával jobban ráláttok azokra a rejtett problémákra, amelyek miatt elhidegültetek egymástól. Nem kell ellenezni egy ilyen beszélgetést, számos jó dolog sülhet ki belőle!

4. tipp: Töltsetek sok időt közösen!

 

Ez is közhelyesen hangzik, de minél inkább eltávolodtatok egymástól, annál több időt töltsetek együtt! Kertészkedjetek, felezzétek meg a házi munkát, sétáltassatok kutyát, keressetek egy új hobbit: csináljatok mindent közösen.

 

Jó ötlet az is, ha újra randizni kezdtek - egymással. Egy mozi, egy koncert vagy egy különleges vacsora a kedvenc éttermetekben, és közben újra tininek érezhetitek magatokat. Érzitek már, hogy ismét forr köztetek a levegő?

 

Ne legyetek restek kipróbálni egyik vagy akár mindegyik tippünket! Kezdjétek az elsővel!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

További cikkeink a témában