Még sose volt ilyen egyszerű megfelelő sofőrt találni! A Driveral, Európa legmodernebb sofőrállás weboldala a rövid és a hosszú távú szállítmányozásban is hatékony segítséget nyújt. Összeköti a sofőröket és a cégeket. Már 10 ezer sofőr és 350 regisztrált fuvarozó cég választotta a Driveralt, és ez a szám folyamatosan nő. Mutatjuk a részleteket!

Driveral – a sofőröknek

A Driveral egy nemzetközi cégcsoport, amelynek szolgáltatása már hat nyelven elérhető. Segítségével egyszerűen egymásra találhatnak a sofőrök és a fuvarozócégek, nincs szükség felesleges körökre, csupán néhány nap alatt lebonyolíthatóak a munkába álláshoz szükséges lépések. A Driveral folyamatosan fejlődik, számos új funkcióval bővült az elmúlt években. Belföldi és nemzetközi sofőr állás egyaránt található az oldalon.

Nézzük meg először a sofőrök oldaláról a szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket. A folyamat első lépése egy ingyenes regisztráció. Ezt követően egy egyszerű, felhasználóbarát online felület jelenik meg a regisztrált sofőr számára. Itt található az állásigényekről szóló kérdőív, amit mindenképpen érdemes kitölteni. Ennek segítségével egyszerűbben megtalálható a valóban ideális álláshirdetés, emellett szűrők is segítenek megtalálni a megfelelő állást. Segítségükkel könnyedén beállítható, hogy milyen paramétereknek kell megfelelnie az adott állásnak, hogy ideális legyen a regisztrált sofőr számára. A szűrők segítségével többek között beállítható a munka helye, a bérigény és a jármű típusa. Ezt követően már csak ki kell választani a legideálisabb állást, és jelentkezni kell rá. Mindez csupán néhány kattintást vesz igénybe. Ráadásul lehetőség van nyomon követni az állásjelentkezések státuszát, így minden döntésről azonnal értesül a jelentkező.

Mindemellett chat funkciót is biztosít az oldal, így a kiválasztott fuvarozó céggel könnyedén felveheti a kapcsolatot a meghirdetett állás után érdeklődő. Ráadásul a regisztrált sofőrök e-mailben rendszeresen értesülnek a legújabb álláshirdetésekről. Az eddig felsorolt funkciók mind az alapszolgáltatás részét képezik. Azok számára, akik többre vágynak, plusz funkciót kínál a prémiumszolgáltatás. A plusz szolgáltatás az önéletrajz elkészítését tartalmazza. Ehhez feltétlenül ki kell tölteni egy kérdőívet, amelynek adataiból önéletrajzot generál a program. Ezt követően megjelenik a Driveral adatbázisában is az önéletrajz, továbbá arra is lehetőség van, hogy a sofőr továbbküldje azt.

Driveral – a fuvarozócégeknek

A fuvarozócégek rengeteg időt töltenek azzal, hogy megtalálják a megfelelő sofőröket. A Driveral segítségével idő, energia és pénz spórolható számukra. Ehhez mindössze egy regisztrációra és a megfelelő csomag kiválasztására van szükség a fuvarozócég részéről. Milyen lehetőségeket kínál a szolgáltatás? Egy könnyen kezelhető, átlátható és felhasználóbarát online felületen hozzáférést nyújt egy naponta frissülő sofőradatbázishoz. Ez az adatbázis egész Európát lefedi. Továbbá a szűrőknek köszönhetően lehetővé teszi a cég által megadott álláshirdetésnek megfelelő regisztrált sofőrök listájának elérését.

A chat előnyeinek köszönhetően arra is lehetőség van, hogy a cég közvetlen kapcsolatba lépjen a sofőrökkel. Mindemellett online és telefonon keresztül 24 órás ügyfélszolgálatot is biztosít a Driveral. A felsoroltak az alapszolgáltatás részét képezik. A prémiumszolgáltatás két plusz funkciót is biztosít. Az egyik a sofőrállások kiemelt hirdetési lehetőség, amelynek köszönhetően akár néhány óra alatt is megtalálható az ideális sofőr. A másik az igazolt partnerség, amelynek hála még több sofőr szerződhet a fuvarozócéggel.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Mi a teendő a kormánymű olajfolyása esetén?