A téli időben mindig fontos a megfelelő férfi cipő. Ha pedig igazán tartósat és egyben stílusosat szeretnénk, akkor érdemes az alábbi pár típus közül választanunk. Milyen legyen a téli lábbelink? Férfi túrabakancs az elképzelés, vagy inkább egy elegánsabb csizma? Az alábbiakban bemutatjuk, mik az idei slágerek!

Klasszikus bakancsok – modern formában

A klasszikus, mondhatni vintage jellegű bakancsok mindig is jól mutattak a városi viselethez. Azonban ha ezt keverik a modern, minimalista formával, akkor egy egészen különleges végeredmény születhet. Hasonló történt például a Lasocki idei cipőinél is, amely márkánál elképesztő elegáns, mégis mintakövető bakancsokat és téli félcipőket találhatunk. A minőségi márka cipőit pedig akár azonnal meg is vásárolhatjuk a CCC webáruházában. Itt egyébként még számtalan más típusú téli férfi cipővel találkozhatunk. A klasszikus férfi túrabakancs mellett a CCC kifejezetten elegáns oxfordokat és derbyket is kínál. Az ilyen cipők mindig kifogástalanul állnak nem csak a szövetnadrágokhoz, de egy egyszerű farmerhez is. Már önmagukban feldobnak minden hétköznapi viseletet.

Sikkes chelsea csizmák – amelyek sosem fognak kimenni a divatból

Ha valami olyasmi férfi lábbelit keresünk, ami garantáltan akár évtizedek múlva is divatos marad, akkor a chelsea minden stílust kedvelő úr számára kötelező. Ez a több száz évvel ezelőtt megalkotott angol lábbeli annyira népszerűvé vált manapság, hogy lehetetlenség elszakadni magától a jelenségtől. A chelsea ugyanis mindenféle öltözékhez remekül mutat. Felvehetjük egy elegáns, üzleti megjelenéshez, miközben a farmert is remekül bírja. Egyszerre lehetünk benne hétköznapian stílusosak, vagy akár stílusosan hétköznapiak is. Ám ha felkapunk hozzá egy zakót, akkor már egy olyan félelegáns megjelenést ad számunkra, ami abszolút férfiassá és sikkessé teszi az öltözékünket. Ráadásul a chelsea cipők jól állják szó szerint is a sarat. Léteznek olyan modellek, amelyek szinte teljesen vízállóak, és még a legnagyobb fagyokban is bátran viselhetjük őket.

Katonai bakancs stílusú lábbelik

Idén igazi slágernek számítanak a katonai surranókra hajazó bakancsok. Ezek nemcsak a férfiak és a nők, de a gyerekek körében is egyre népszerűbbé váltak. A leginkább taktikai bakancsokra hajazó modellek kényelmesek, vagányak és egyben jól teljesítenek a latyakos vagy havas terepen is. Mivel jól állnak egy átlagosan farmeres öltözékhez és egy extrémebbhez is, ezért igencsak univerzálisan hordhatóak. Hosszabb száruk révén pedig jól fogják a bokát, na és ezekben biztos, hogy csúszkálni sem fogunk a jeges időben. A Rage Age, a Badura vagy a Gino Rossi kínálatában igazán vagány és egyben férfias bakancsokat találunk ebben a stílusban többek között. Ha pedig épp ezt a típust említettük, akkor érdemes idehozni a különféle acélbetétes bakancsokat is, amelyek idén szintén nagyon kelendőek. Ezeket hasonlóan hordhatjuk, mint a katonai stílusúakat és talán nem is kell rajtuk annyit gondolkodni. Aki valaha is szerette a punk vagy a rock zenét, az pontosan tudja, hogy mivel hordható egy ilyen bakancs.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

További cikkeink a témában