Mire figyeljen az a horgász, akinél a GPS nélküli etetőhajó beszerzése szerepel a célok között? Honnan, milyen forrásból, és milyen paraméterek mentén hozhatja meg az ember a lehető legjobb döntést?

Ezekhez az egyébként nagyon is fontos kérdésekhez szeretnénk adni néhány kapaszkodót máris a bejegyzésben. Lássuk tehát a részleteket!

Lehet-e egy GPS nélküli etetőhajó is nyerő választás?

Természetesen igen, elvégre nem minden horgász vízen indokolják a körülmények a beépített navigáció által biztosított segítséget. Számos helyzetben egy úgymond normál változat is tökéletesen megteszi.

Avagy többek között a Cheapfishing etetőhajó GPS nélküli kínálatában is könnyedén lehet a céloknak megfelelő változatra bukkanni. Például telepített tavakra, amelyek nem szélsőségesen nagy kiterjedésűek, egy ilyesfajta készülék tökéletesen megteszi.

Ahogyan abban az esetben is tökéletesen alkalmas lehet az etetéshez, illetve a behordáshoz egy navigáció nélküli modell, ha a vízen a növényzet és a tereptárgyak elárulják a legjobb helyeket, és még a mederviszonyokat is jól ismerjük.

Hogyan lehet a GPS nélküli etetőhajó vásárlását körültekintően megoldani?

Először is fontos tisztázni a “honnan történjen a beszerzés” kérdést. Ha egy mód van rá, a marketplace felületeken és egyéb forrásokból érkező ajánlatokat nem árt kellő alapossággal feltérképezni.

Merthogy ezeken a felületeken az ajánlatok legtöbbször nélkülözik a használt készülékhez csatolt számlát. Ráadásul a garancia sincs meg, így később bárminemű probléma esetén az ember nem tud mit csinálni.

Ellenben a GPS nélküli etetőhajó beszerzése körültekintően is megvalósítható, ha ehhez egy korrekt online vagy offline boltot keresünk. Olyat, ahol garancia is jár a vásárlás mellé, ennek köszönhetően pedig nem kell tartani a kockázatoktól.

Néhány lényeges paraméter a hajó funkcionalitását tekintve

Bármilyen kivitelt is nézünk meg előzetesen, legalább a 1.5 kg-os kapacitás megléte mindenképp ajánlott. Hasonlóképp döntő fontosságú faktor a hatótáv kérdése, amit a felhasználás igényei szerint a legjobb megválasztani.

Ha benne van a pakliban az éjszakai peca esélye is, akkor az erőteljes LED világítás elől és hátul is mindenképp legyen meg. Lényeges továbbá, hogy a mai modern kivitelek esetében a tempomat is lehet alapvető elvárás.

Használat szempontjából még az akkumulátor teljesítménye és működésének időtartama sem elhanyagolható faktor. Amennyiben pedig nem akarunk hajó nélkül maradni két töltés között, akkor egy pótakkumulátor beszerzése is segíthet megtartani a horgászat flott menetét.

Ezekre ajánlott tehát együttesen odafigyelni annak jegyében, hogy a GPS nélküli etetőhajó vásárlása kellő tudatosság és odafigyelés mellett menjen végbe, és a majdani használat a lehető leginkább olajozott lehessen.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában