A végrendelet egy olyan dokumentum, amellyel gondoskodhatunk családunk jövőjéről, mégpedig olyan formában oszthatjuk el a majdan utánunk megmaradó javakat, ahogy azt mi szeretnénk. Sokan halogatják ezt a feladatot, néha túl sokáig. Szerencsére ma már akár online is végrendelkezhetünk, akár úgy, hogy ki sem kell mozdulnunk az otthonunkból hozzá.

Online jogi ügyintézés egyszerűen

Az eKRS elektronikus végrendelkezésre ad lehetőséget, így még azok is gondoskodhatnak arról, hogy haláluk esetén a család betartsa végakaratukat, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak ügyvédi irodát személyesen felkeresni.

Rengeteg ilyen helyzet adódhat, kezdve azzal, hogy valaki ágyhoz kötött, nem mozdulhat ki a kórházból, vagy például azon a településen, ahol él, nem elérhető jogi segítség, s az utazás is sajnos akadályokba ütközne.

Az eKRS használatához azonban semmi egyébre nincs szükség, mint egy gyors regisztrációra, internetkapcsolatra és egy laptopra vagy számítógépre, amelyen keresztül az ügyintézés megvalósítható.

 

Milyen előnyökkel jár az eKRS használata?

Az elektronikus jogi ügyviteli rendszert választva maximális mértékben rugalmasan intézhetjük a teljes folyamatot, mindezt személyes találkozás nélkül. A rugalmasság megmutatkozik abban, hogy nem kell időpontot egyeztetni, s az utazással kapcsolatban felmerülő problémákkal és költségekkel sem kell számolni. Emellett azonban az is releváns szempont, hogy lehetőség van bármikor félbehagyni a folyamatot, és később ott folytatni, ahol abbahagytuk.

Ez azt is jelenti, hogy az addig elvégzett munkánk nem veszik kárba, de azt is, hogy ha időre van szükségünk, hogy újra átgondoljunk egyes kérdéseket, akkor ehhez minden lehetőség adott. Nyugodtan szánhatunk bármennyi időt arra, hogy végleges döntést hozzunk, anélkül, hogy kényelmetlenül éreznénk közben magunkat, vagy határidő miatti nyomás alatt kellene mindezt megtennünk, ami egy jogásszal történő személyes ügyintézés közben könnyen előfordulhat.

Az online jogi ügyintéző rendszeren keresztül elkészült dokumentumok nem fognak elveszni sem, hiszen a regisztráción keresztül később is elérhetőek, letölthetőek és kinyomtathatóak maradnak.

A személyes konzultációval szemben az eKRS-t alkalmazva fix és előre látható, valamint kedvező ár mellett vehetjük igénybe ezt a szolgáltatást, miközben minden jogszabálynak és törvényi feltételnek is megfelelünk.

Miért bízhatunk meg az online jogi ügyintézésben?

Az eKRS elektronikus ügyintéző rendszer a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása meglévő és leendő ügyfelek számára, a szakmai hátteret is ők biztosítják hozzá. Éppen ezért felelnek meg a felületen keresztül elkészült iratok minden vonatkozó és aktuális elvárásnak.

Mindez olyannyira igaz, hogy ezek a dokumentumok a bíróság előtt is megállják a helyüket, tartalmuk pedig bíróság által kikényszeríthető. Gondoskodj családod jövőjéről egyszerűen, gyorsan te is, válaszd az eKRS-t!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés