A megfelelő higiénia és a magas fokú tisztaság nem csak az otthonod különböző helyiségeiben lényeges, hanem kisebb-nagyobb létesítményben egyaránt, ahol naponta akár több száz vendéggel is találkozhat az ember.

A magas minőséggel rendelkező tisztítószerek, a professzionális takarítógépek mellett egyéb olyan kiegészítők is ismertek, amelyek mindamellett, hogy megkönnyítik és felgyorsítják a munkavégzést, sokkal hatékonyabbá teszik azt. Ilyen elengedhetetlen eszköz az elsődlegesen mosdóhelyiségekben használatos adagoló is, amelyre mindenképpen szükséged lesz.

Miért van szükséged adagolókra?

Az adagolók segítségével nem csak kényelmesen és egyszerűen adagolhatod a szükséges papírmennyiséget, hanem higiénikusan is tarthatod azokat. Így odafigyelhetsz a magas fokú higiéniára és kényelemre egyaránt, valamint megfelelő formában szolgáltathatod a vendégek számára a papírokat és a kézmosókat egyaránt, ezzel biztosítva a tisztaság érzetét. Sokkal kényelmesebben fogják magukat érezni és sokkal szívesebben térnek vissza az általad üzemeltetett létesítménybe igénybe venni szolgáltatásaidat.

Így összességében elmondható, hogy maga a tisztaság nem csak otthonodban lényeges, de a kisebb-nagyobb intézmény szempontjából egyaránt, hiszen naponta akár több száz ember is meglátogathat, valamint igénybe veheti a mosdóhelyiséget egyaránt. A tisztaság így nem csak a padló- és az üvegfelületek makulátlan voltában mutatkozhat meg, hanem egy fertőtlenített egészséges környezetben, ahol nem kapnak helyet a baktériumok, a vírusok és egyéb betegséget okozó kórokozók sem.

Milyen adagolók léteznek?

Adagolók tekintetében igen széles skálán mozognak a papírkéztörlő adagolók. Amennyiben be szeretnéd szerezni a számodra legideálisabb adagolót, akkor keresd fel a Delta Clean Kft. webshopját, ahol megbízható forrásból vásárolhatod meg a leglényegesebb tisztítószereket és kiegészítőket, kiváló ár-érték arányban.

Papírkéztörlő adagolók esetében a V hajtogatott kéztörlők adagolására képes eszköz műanyagból készült, amelynek köszönhetően igen tartós és strapabíró. Méret tekintetében 27 x 27 x 13 cm-es, így szépen sorjában helyezkednek el a papírok.

A másik típus a tekercses, belsőmagos kéztörlőkhöz szükséges, amely szintén műanyagból készült, de méreteiben valamennyivel nagyobb: 31 x 22 x 21 cm-es. Mindkét esetben egy kis ablak lesz segítségedre abban, hogy nyomon tudd követni a papír fogyását, és még időben után tudd tölteni. Ezzel megkímélve vendégeidet a kellemetlenségektől és állandóan biztosítva a megfelelő mennyiséget.

Mindezen felül vannak még a folyékonyszappan- és a WCpapír adagolók is, amelyek mechanizmus és kinézet szempontjából is megegyeznek előzőekben említett társaikkal.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Mi a teendő a kormánymű olajfolyása esetén?