A jó idő elérkeztével egyre több ruhadarab kerül le az emberről. Ekkor szembesülnek legtöbben azzal, hogy a téli nasizások, a testmozgás elhanyagolása és a meleg lakásban való megnövekedett időtöltés milyen hatással volt a testére. Ekkor döntenek amellett, hogy ideje meglátogatni a legközelebbi edzőtermet és újra csúcsformába kerülni.

Ebben a folyamatban segítségére lehetnek a Panatta legújabb gépei, amelyek kifejezetten a formás láb megalkotására születtek.

Miért válassza a Panattát?

A Panatta méltán híres márka az edzőtermi gépek piacán, hiszen mindig előáll valami újjal, valami formabontóval, amellyel az edzőtermek és a gépek használóinak szívébe lopja magát. A Panatta egy olyan olasz márka, melynek gépei a tervezőmérnökök kiváló munkájának eredményeképpen születhetett meg. A gépek ergonómiája világszínvonalú, valamint különleges megoldásaikról és egyedi formatervezésükről egyaránt híresek. A Panatta az edzőgépek piacán kiváló ár-minőség aránnyal rendelkezik, így a versenyben maga mögött hagyja a hasonlóan nagy neveket.

A kompakt csúcstechnológiás megoldásoknak köszönhetően bármilyen alkattal rendelkező felhasználóhoz képesek alkalmazkodni. Felhasználóbarát, könnyen kezelhető és kifejezetten hasznos kijelzőkkel rendelkeznek, amelynek köszönhetően nem csak az edzés paramétereit lesz képes követni az edzeni vágyó, hanem a testi adottságaihoz mérten felmérheti teljesítményét és kézzelfoghatóvá teheti az edzésének eredményét egyaránt.

A Panatta kardió fitnesz gépek a legendás sportautók gyártója által születhetett meg. A Pininfarina a piaci trendek követésével és a folyamatos újítások eszközölésével lehet elöl a ranglétrán.

A Panatta gépei a tökéletes lábakért

A Panatta gépeknek vannak olyan típusai, amelyek az egész test megedzésére és átmozgatására képesek, de vannak olyan gépezetek, amelyek kifejezetten egy nagyobb izomcsoport erősítésére alkalmasak. Segítségükkel specifikus gyakorlatok hajthatók végre az eredményesség elérése érdekében. Ilyen kifejezetten hatékony gépezet a Panatta Power Runner, amely kialakításának köszönhetően erős és tartós egyaránt, mindezt a súlya is igazolja, ami nem kevesebb, mint 260 kilogramm.

Támogatja a nagy súllyal történő edzést is, akár 310 kilogramm megmozgatására is alkalmas. A kiinduló helyzetek gázvezérléssel beállíthatók. A biztonság is lényeges szempont, amelyet csúszásgátló felülettel rendelkező dupla lábtartó és a tolóplatform biztosít. Így a boka helyes tartása biztosított a mozgás ideje alatt.

A másik népszerű gépezet a Super Vertical Leg Press vertikális lábtoló gép, amely platformja állítható döntésszöggel rendelkezik, 3 pozícióba állítható a háttámlája, valamint a biztonsági karok is a könnyebb kezdést támogatják.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Hogyan készülj a hideg vízi horgászatra?