A JóSzaki honlap jóvoltából a hiteles, profi szakemberek csupán egy karnyújtásnyira vannak tőlünk. Ez jóval több a hagyományos gyűjtőoldalaknál, amelyek a megrendelő és a szolgáltató közötti kapcsolatteremtést segítik. Több a praktikus tudástáraknál is. Ugyanis a szóban forgó portál egyedi módon edukálja a látogatókat, akik így jóval magabiztosabban boldogulhatnak a mindennapokban. Lássuk, miről is van szó egészen pontosan!

Célkeresztben az energia- és időmegtakarítás

Miből van a legkevesebb manapság, a modern korunkban? Szabadidőből! Ha valamilyen SOS intéznivaló akad a ház körül, hirtelen azt sem tudjuk, kit bízzunk meg a munkával, és még ha akad is elvétve egy-két telefonszám a tarsolyunkban, nem tudhatjuk, hogy az adott szakember a reményeinknek megfelelően végzi-e el az adott munkát. A JóSzaki az idő- és energiamegtakarítás jegyében oldja meg a problémánkat. Az értékelt szakemberek e rendkívül gazdag skálát felölelő gyűjtőoldala nem csupán listázza a környékünkön elérhető szakikat, hanem a közösség ajánlásával megtűzdelve őszinte képet fest azokról, akiket korábbi megbízóik már értékeltek.

Részletes bemutatkozás és referencialista: joszaki.hu

A joszaki.hu a szolgáltatói szféra színes spektrumát öleli fel, ez pedig nemcsak a megrendelőknek előnyös, de a szolgáltatóknak is. A szakiknak módjukban áll megmutatni magukat a világnak, részletesen bemutatkozhatnak és a korábbi projektjeik referenciáit is feltűnthetik az adatlapjukon. Minél több megrendelőre találnak, annál több értékelést kaphatnak a közösségtől, ami remek lehetőséget ad a potenciális célközönségük bővítésére.

Mindenki jól jár

A joszaki.hu-val tehát nemcsak a szolgáltatást igénylő személyek találják meg a számításaikat, de azok a vállalkozók, szakik is, akik a profitjuk növelését tűzték ki maguk elé célul. A joszaki.hu-n ezen kívül a látogatók számos hasznos cikket is találnak, amely segít a különféle területeken (burkolás, térkövezés, gipszkartonozás stb.) való eligazodásban. A SzakiVálaszon feltett kérdéseinkre például első kézből kaphatunk választ, méghozzá a komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező profiktól, akiket, ha szimpatikusnak tartunk, egyúttal a kívánt munka elvégzésére is felkérhetünk.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában