A szépségiparban rengeteg szakma megtalálható, a mai fiatalok szívesen helyezkednek el valamelyik területen. A többségük kozmetikus vagy fodrász szeretne lenni, de igen sokan választják a műkörömépítést is munkaként.

Akármelyik mellett dönt is valaki, fontos, hogy mindig továbbképezze magát, új technikákat sajátítson el, járjon tréningekre. Erre kínál lehetőséget kínál a Tanfolyam.hu Szempilla stylist alaptanfolyama is, amely az ország több városában is indul.

 

Hogy kiknek éri meg jelentkezni? Mik a feltételei a részvételnek? Milyen tanúsítvány szerezhető a végén? Kiderül a cikkünkből!

 

A szempilla stylist alaptanfolyam

 

A szempilla stylist alaptanfolyam egy egynapos képzés, amelynek során azt tanulják meg a résztvevők, hogyan lehet műszempillát építeni. Ez egy nagyon egyszerű technika, bárki képes elsajátítani.

 

Ám amennyire egyszerű, épp annyira nagyszerű is, hiszen sok olyan vendég érkezhet a szalonba, aki pont ezzel a módszerrel szeretné szebbé varázsoltatni magát.

 

A Classic műszempilla építő alaptanfolyamon azt is meg lehet tanulni, milyen anyagok és eszközök szükségesek a műszempilla építéséhez, sőt anatómiai ismereteket is oktatnak. Aki tehát részt vesz a képzésen, hatékonyan tud majd 1D műszempillát építeni a vendégei számára.

 

Valójában ez csak az első lépés, hiszen a tudás később fejleszthető: hiszen ma már akár 3D-s vagy 4D-s szempilla is építhető, ám ennek a technikáját külön tanfolyamon tanítják.

 

Mit ad a szempilla stylist alaptanfolyam?

 

Az egynapos képzés azoknak javasolt, akik már dolgoznak a szépségipar területén, de szeretnék bővíteni portfóliójukat. Azonban azoknak is érdemes részt venniük, akik teljesen mással foglalkoznak, de hobbiszinten érdeklődnek a téma iránt.

 

Vannak, akik azért jelentkeznek, mert szívesen szépítgetik gyermeküket vagy barátnőjüket: és akár műszempillát is örömmel feltennének nekik. Ez azonban nagy precizitást és szakszerű mozdulatokat igényel, éppen ezért nem érdemes egyedül, tudás nélkül nekiállni a folyamatnak.

 

De ha például műkörmösként dolgozol, és nem szeretnél váltani, de szívesen bővítenéd a szolgáltatásaidat, akkor is célszerű beiratkoznod a tanfolyamra. A képzés végén egy tanúsítványt kapsz, amely bizonyítja, hogy részt vettél a kurzuson.

 

Külön vizsgabizottság előtt vizsgázni, szakdolgozatot írni vagy portfóliót bemutatni itt nem kell: játszi könnyedséggel elvégezhető a tanfolyam.

 

Néhány fontos tudnivaló még

 

A képzésre bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 16. életévét, előképzettség nem szükséges, ahogyan érettségi sem. A tanfolyamot – várostól függően – szombati napon tartják, reggel 9 és 15 óra között kell jelen lenni. Ez nem online képzés!

 

Modellt nem kell vinni, a képzőintézmény biztosít babafejet, amin lehet gyakorolni. Érdemes akár otthonra is beszerezni egy ilyen kelléket, amivel nagyobb rutin szerezhető.

 

Ha valakinek az alapok már jól mennek, jelentkezhet a 2D-s és 3D-s pillaépítő képzésre is – kedvezményes áron. További információért érdemes ellátogatni a Tanfolyam.hu oldalára.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában