Manapság már igazán szép és ötletes kialakítású dísztálakkal lehet találkozni rengeteg helyen. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen ezeket a dekorációs eszközöket rengeteg térben tudjuk használni. Elsősorban esztétikai értékük miatt választják sokan, de az is igaz, hogy nagyon praktikus tárolók is. Találni ma már olyan darabokat, amelyekbe kisebb-nagyobb tárolóhelyeket rejtettek el, így módot adnak a praktikus tárolásra is.

Kiemel, hangulatossá tesz vagy belesimul

A DODO igen változatos dísztálakkal kényezteti vásárlóit. Bármilyen stílusban is rendezted be az otthonod vagy akármilyen helyiségedet, a dísztálak folyamatosan bővülő választékában biztosan akad majd jó pár darab, amely a te tetszésedet is elnyeri.

Keress akár valamilyen szolidabb színvilágú, esetleg kecses formájú modellt, vagy ezeknek a tökéletes ellenpólusát, e széles körben felhasználható dekorációs eszközökre sok területen számíthatsz. Nagyon jól fel tudod dobni az egyes bútorokat, ki tudsz velük hangsúlyozni más dekorelemeket, vagy akár még létrehozhatsz vonzó és szemrevaló tereket is velük a kisebb-nagyobb helyiségeidben.

Nagyon sokan elsősorban a konyhában képzelik el a dísztálak ideális helyét, pedig a lakás számos pontján remekül használhatóak ezek. Hiszen a dolgokat rájuk lehet pakolni, így sokkal idillibb, rendezettebb és nyugodtabb az enteriőr a használatukkal.

Mindig az adott stílusnak megfelelően

Már a neve is mutatja, hogy dekorációs tárgy ez a fajta tál, ami eleve alkalmassá teszi arra, hogy a környezetét szebbé és hangulatosabbá varázsolja. Ha véleményed szerint egy dísztál megfelelően illik egy adott helyiség miliőjébe, passzol a stílustához és a többi, ott található berendezési tárgyhoz is, akkor nyugodtan és bátran használd te is arra, hogy feldobd ott vele a hangulatot. Ha kell, akár még több elemmel is kísérletezhetsz, a hatás csak rajtad múlik. A konyhában vagy az étkezőben jól jöhet, ha a gyümölcsöket szeretnéd ízlésesen elrendezni valahogy. De a gyertyák is szuperül mutatnak egy kisebb-nagyobb dísztálon, meg persze nagyobb biztonságot is jelent így használni azokat.

Változatos kialakítás és anyaghasználat

Hogy pontosan milyen anyagú, formájú és kialakítású modelleket részesítesz előnyben, az mindig az adott esemény, helyiség és hangulat függvénye. Más dísztálféléket kívánhatnak az ünnepi időszakok, mást a különféle jeles események, s megint mást a hétköznapok.

Egy dísztál mindig remek választás is lehet mint ajándék, de ilyenkor nem árt tökéletesen tisztában lenned a pontos igényekkel és a megajándékozott otthonának stílusával és hangulatával. Nem minden darab illik jól bele minden stílusba.

Abban biztos lehetsz, hogy a DODO webáruházban rengetegféle kiváló és ötletes dísztál között válogathatsz, akár még többrészes szetteket is találsz. A bemutatóteremben pedig a saját szemeddel láthatsz ezekből jó sokat.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés