Az angol királyi családról nagyon gyakran születnek cikkek, ez pedig egyáltalán nem véletlenül van így! Ebben a hatalmas családban bizony mindig történik valami! Na de miért ír erről folyton a sajtó, mi bennük olyan érdekes? Miért szeretik őket annyian?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre szeretnénk választ adni a következőkben! Röviden és tömören összefoglaljuk neked, hogy mi a nagy publikum véleménye a királyi családról, miért szeretik őket annyian és hogy tulajdonképpen ki kinek a kicsodája.

Rövid összefoglaló a királyi család tagjairól

Ha eddig egy szikla alatt éltél, valószínűleg csak akkor nem hallottad ezeknek az angol felségeknek a nevét. Azt azonban már megértjük, ha időnként nem tudsz lépést tartani, ki kinek a kicsodája.

Az angol királyi család kapcsán természetesen legelőször II. Erzsébet királynőről kell szót ejteni. Ő és megboldogult férje, Fülöp herceg a család legidősebb tagjai. Erzsébet királynőt nagy tisztelet és szeretet övezi mind családja, mind népe részéről, erről az interneten pillanatok alatt meg tudsz győződni.

Testvéréről, Margaretről ritkán hallunk, ám mivel a királynő édestestvére, nem szerettük volna összefoglalónkból kihagyni.

A királyi házaspárnak összesen négy gyermeke született: Charles, Anne, Andrew és Edward. Róluk viszonylag ritkán hallunk, Charles fiairól, illetve magáról a hercegről már annál inkább! A herceg botrányos, pletykákkal teli szerelmi életéről harsog mai napig is a sajtó, exnejéről, Dianáról pedig talán még több bejegyzés, film és sorozat születik még napjainkban is.

A királyi család azon tagjai, akikről tényleg mindig hallunk valamit

Az idősebbekről manapság ritkán születnek hírek. Róluk általában múltjukkal, régi tetteikkel kapcsolatban lehet olvasni. Az igazi, friss, szaftos pletykák általában Charles herceg fiairól szól, William és Harry hercegről. Az utóbbi időkben csak úgy szaporodnak a velük kapcsolatos hírek, s ez nem véletlen. A hercegek között folyamatos vita és ellentét van, amelynek sokak szerint Meghan volt a kirobbantója.

William hercegről és imádott feleségéről, Catherine-ről, illetve három gyermekükről George hercegről, Charlotte hercegnőről és Louise hercegről általában csak édes, szeretettel teli bejegyzéseket lehet találni. William öccséről, Harryről már jó néhány éve csak megosztó cikkek születnek.

Miért imádják őket annyian?

Kevesen vannak, akik csupán jó cselekedeteik miatt kedvelik annyira a királyi családot. Legtöbben azért vagyunk rájuk kíváncsiak, mert királyokkal és hercegekkel legtöbben kiskorunkban, majd töriórán találkozunk. Így aztán nagyon érdekfeszítő modern uralkodókról olvasni.

Legtöbbünk azért kedveli őket annyira, mert ők is éppen olyanok, mint mi. Nem annyira érezzük őket távolinak, mint az énekeseket, színészeket, hiszen a királyi család csupán abban különbözik úgy igazán a miénktől, hogy bizonyos évszázadokat átívelő szabályokat kell betartaniuk.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.