Arról sokan, sokat beszéltek már, hogy mik a kamionozás, a sofőrködés árnyoldalai. Tény, hogy érdemes reálisan látni a szakmát, azaz célszerű még kezdés előtt megbarátkozni azokkal a tényezőkkel, amelyek valóban nem a legpozitívabbak. De hol maradnak azok a jellemzők, amik vonzóak? Mert azért nem véletlenül szavaznak ezrek erre a hivatásra és nem ok nélkül űzik a legtöbben évtizedeken át. Pusztán a „szükség”, vagy éppen a „muszáj” nem adhat elegendő hajtóerőt, pláne nem esztendőkön át. Szóval lennie kell itt valaminek, ami inspirációként szolgál.

Közelebb kerülhet a nagyvilág?

A sofőr állás egyik vitathatatlan előnye, hogy szabadságot ad. Még akkor is, ha belföldi fuvarozásról van szó. Magyarország is számos szépséget tartogat, amiknek egy része még az utak mentén is látható. Várromok, tavak, barlangok, erdők, hegyek, alföldek. Sokáig sorolhatnánk azokat a természeti képződményeket, amik még fix időbeosztás mellett is üdítően végigkísérhetik az utazás óráit. Önmagában az a tény, hogy a fuvarozó idővel helyismeretet szerez aranyat ér, különösen hosszú távon.

A külföldi munkák nehézsége nyilván éppen a távolság leküzdésében rejlik, ugyanakkor a lehetőségek is pontosan ezért adottak. Egyrészt az úton szintén „szembe jöhetnek”, azok a látványosságok, amikben jó gyönyörködni. Másrészt a pihenőidők, ha éppen nem alvással telnek felhasználhatóak egy kis városnézésre, strandolásra vagy másra, ami az aktuális közeg sajátosságai közé tartozik. Tehát az unalom az esélytelen. Még sok évnyi fuvarozás után is akadhatnak olyan látni valók, olyan célok, amik megtekintésre, egyúttal megvalósításra várnak.

Nem utolsó sorban pedig nem mehetünk el a vezetés élménye mellett. Igen, sokaknak ez a húzóerő. Mert szeretnek odaülni a kormány mögé, mert szeretik a járgányukat irányítani és mert vonzódnak ehhez az egészhez. Hosszú távon, lelkesedéssel amúgy is csak őszinte hivatástudattal végezhető ez a feladat és igen, simán előléphet mozgatórugóvá a vezetés szeretete.

Nehéz manapság munkát találni?

Nem könnyű, de nem lehetetlen. A lényeg a megbízhatóság, és mi pont ebben kínálunk stabilitást. Az oldalunkon fuvarozó cégek, valamint sofőr állást keresők hirdethetnek. A két „pólus” biztonságos környezetben találhat rá egymásra. A regisztráció ingyenes, ráadásként gyors, fölösleges adatmegadásoktól mentes. Aztán, ha a központi ellenőrzés megtörtént és a hirdetőről minden kétséget kizáróan kiderül, hogy megbízható, akkor már mehet is ki a felületre a hirdetmény. Ezek után az e-mailes kommunikációnak köszönhetően villámgyorsan megtörténhet a kapcsolódás. És akár már másnap kezdődhet a munka, nyilván a részletek lebeszélése abszolút egyéni felelősség kérdése.

A szolgáltatás teljes mértékben díjmentes, miközben a bizalom megrendíthetetlen, s ez, különösen manapság az „arctalan online” világban kulcsfontosságú. A célunk, hogy olyan összekötő hídként funkcionáljunk a két „part” között (kínálat, kereslet), amely stabil pilléreken nyugszik, ezért aztán megingathatatlan. A segítségünkkel egymásra találhatnak a közös irányba mutató érdekek és hosszútávú munkakapcsolatok születhetnek mindenki legnagyobb örömére és elégedettségére!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában