Egy nő számára a kezei és a körmei rengeteg dolgot jelenthetnek. Egyesek a feszültségüket vagy unalmukat is a körmeiken vezetik le, de persze nem stresszoldás vagy az unaloműzés az elsődleges funkciójuk. Ehelyett mennyi mindent megmutathatunk velük!

A szép körmök árulkodnak arról, hogy mennyire igényesek és ápoltak vagyunk. Megmutatja stílusunkat vagy hangulatunkat, s ha kell, valódi femme fatale-ként jelenhetünk meg velük. A szép köröm vonzó, és a viselőjének is örömteli perceket, órákat, heteket okozhat, hisz minden pillanatban jókedvre deríthet, hacsak rápillantanunk.

Sok hűhó és nem hiába!

 

Rengeteg pozitív hatása mellett még az önbizalmat és ezáltal a magabiztosságot is növeli, még sikereink, céljaink elérésében is tartós hátteret nyújthat. De sajnos sokan nem úgy születtek, hogy egészséges, szép formájú, hosszúra növő körmökkel dicsekedhetnének. Sőt, a legtöbben nem úgy születtünk. Pedig még nem is beszéltünk azokról a körülményekről, amelyek hatására a korábbi erős és egészséges körmeink állapotában történik hirtelen, sokszor sajnos tartós változás. A rohanó, stresszes életmód, a különböző betegségek és hormonális változások jelentős hatással vannak körmeink állapotára is. Ezek közül akad olyan, amelyen lehet idővel és gondos odafigyeléssel javítani, de gyakran más megoldás után kell nézni.

 

Akár eleve sem voltál elégedett a körmeid alakjával vagy minőségével, akár az életed során romlott állapotuk, ma már senkinek sem kell lemondania a tökéletes körmökről, s mindarról az előnyről, amivel azok járnak.

Műköröm sablon és műkörömépítés

 

A műköröm sablonok segítségével, porcelán vagy zselés műköröm alapanyagok alkalmazásával ma már valóban bárkinek csodálatos körmöket varázsolhatnak a szakavatott, hozzáértő kezek. A műköröm építésekor számtalan út áll rendelkezésre, amelyeket megfelelően végigjárva, az adott körmök tulajdonságaira odafigyelve, az igényeket is tekintetbe vevő választással elérhető az a professzionális minőség, amely méltán elnyeri mindenki tetszését.

Egyedülálló profizmus, a ti igényeitekre szabva!

 

Egyedülálló módon, a StudioFlash professzionális oktatóközpontként megtalálta a legjobb módszert arra, hogy a valódi igényekre szabva alkossa meg saját műköröm sablonját. A StudioFlash Rose Műköröm Sablont profi oktatók és a náluk tanuló diákok, tanítványok százainak segítségével fejlesztették ki. A valóban alapos és életszagú tesztelésnek hála létrejött egy olyan tökéletes forma, amely azóta is rengeteg professzionális szakember kedvenc sablonjává vált.

 

A StudioFlash Rose Műköröm Sablon fém bevonatának köszönhetően képes arra, hogy valóban megőrizze az alakját. Jelölései és segédvonalai alkalmassá teszik arra, hogy igazán könnyedén alakíthass rajta, míg eléred a kívánt formát. Legyen a vendéged kívánsága valamilyen extrém forma, vagy ragaszkodjon a jól bevált klasszikus formákhoz, a StudioFlash Rose Műköröm Sablon sosem fog cserben hagyni.

(Szponzorált hirdetés)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.