A szilveszter 2021-ben nagyobbat szól, mint valaha! Mivel a tavalyi elmaradást is pótolni kell valahogy, idén szilveszter éjjel fantasztikus újévi programok várnak minden érdeklődőt.

Szilveszteri hajóút

Mindenképpen különleges a szilveszter Budapesten, de ahhoz tényleg semmi nem fogható, ha egy sétahajón ér minket az éjfél. A káprázatos budapesti látkép a Dunáról nézve valóban páratlan! Romantikus programnak vagy bulis szilveszternek is tökéletes, hiszen ahány hajó, annyiféle szilveszteri ajánlat.

Szilveszteri éjszakai fürdőzés

Magyarország termál-nagyhatalom. Számos vidéki városban találunk híres gyógyfürdőket, fővárosunk pedig több nagy múltra visszatekintő fürdővel is csábítja az idelátogató turistákat. Sok termálfürdő éjszakai fürdőzésre hívja az érdeklődőket szilveszter este, ami, valljuk be, elég kellemes kikapcsolódás az év utolsó éjszakájára!

Szilveszteri koncert

Miközben szemezgetünk a szilveszteri programok közül, számos élőzenés rendezvény jön szembe velünk. A klasszikus zene kedvelői számára szilveszteri hangversenyek kerülnek megrendezésre, de annak sem kell izgulnia, aki szívesebben tombol egy könnyűzenei koncerten a nagyszínpad előtti első sorban, hiszen az ismert magyar zenekarok nagy része fellép az év utolsó estéjén.

Szilveszteri buli

Fővárosunk jobbnál jobb éjszakai szórakozóhelyekkel, kocsmákkal és kulturális terekkel büszkélkedhet, melyek várnak minden érdeklődőt az év utolsó bulijára. Rengeteg party közül választhat az, akinek a budapesti szilveszter a bulizásról szól. A keverőpult mögött a legjobb dj-k az elektronikus zene legjavát hozzák el a közönségnek.

Szilveszteri wellness

Akinek elég kimerítő volt ez az év anélkül is, hogy a végét megtolja egy hatalmas bulival, és szeretné, ha a szilveszter 2021 -ben inkább a feltöltődésről szólna, annak nem szabad kihagynia a szilveszteri wellness-t. Élményfürdő, szaunavilág, csúszdák, masszázs és sok egyéb kényeztető szolgáltatás várja a lazulni vágyókat.

Szilveszteri vacsora

Nem muszáj igazi gourméknak lennünk ahhoz, hogy szeressük az ízletes ételeket, nem igaz? Hazánk kitűnő séfjei szilveszter este is kitesznek magukért, hogy a hagyományos újévi ételeket emlékezetessé tegyék számunkra. Baráti társasággal vagy a párunkkal kettesben is szuper program, ha szeretnénk egy kicsit lelassulni és egy kis időt szentelni a kulináris élvezeteknek.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Professzionális hőszigetelés a tetőn is