Változó világunkban az ember által használt eszközök tekintetében időről időre teljes termékkategóriák jelennek meg vagy éppen tűnnek el. Ebben a megállíthatatlan körforgásban vannak azonban nagy túlélők, és erre egy nagyszerű példa a könyvek népszerű csoportja.

A könyvek és ezzel az olvasás szeretete szerencsére sohasem megy ki a divatból, változás esetleg abban figyelhető meg, hogy a papíralapú könyvek mellett egyre jelentősebb mértékben teret nyernek az elektronikus könyvolvasók.

 

Teljes spektrumot lefedő kínálat

 

A BestMarkt webáruház e-book olvasói minden igényt kielégítő választékkal várják a vásárlókat, akik nemcsak a mennyiség, hanem a minőség tekintetében is professzionális kiszolgálásban részesülnek. Az áruházban minden terméknél teljes körű leírás, képek és magyarázatok segítenek a választás megkönnyítésében.

 

Az elektronikus könyvolvasók egyre nagyobb népszerűsége egyáltalán nem a véletlen műve, ugyanis seregnyi olyan jó tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az olvasást, élvezetesebbé és kényelmesebbé teszik a szórakozás vagy tanulás ezen formáját.

 

Az elektronikus könyvolvasás előnyei

 

A legjelentősebb előnyök közé tartozik, hogy egy ilyen eszközre enyhe túlzással teljes könyvtárnyi anyag felfér, így egy tenyérnyi eszközön bármikor, bárhová magunkkal vihetjük szakmai vagy szórakoztató könyveinket, úti- és gyermekkönyveket, leírásokat.

 

Ezek az eszközök jellemzően E-ink technológiával vannak szerelve, ez pedig azt jelenti, hogy hogy a szem számára pihentető, nem vibráló, kellemesen olvasható felülettel lesz dolgunk. Az ilyen kijelzők képe valóban olyan, mintha papíron olvasnánk a nyomtatott betűket, a készülék hosszú üzemidejének biztosítéka pedig az, hogy az E-ink kijelző csak akkor fogyaszt áramot, amikor a tartalom megjelenítése változik. Tehát egy oldalt bármeddig olvashatunk, ezzel nem csökkentjük az akkumulátor kapacitását.

 

További érdekesség, hogy az ilyen kijelzők nem igényelnek külön háttérvilágítást, mert a természetes papírhoz hasonlóan reflexív módon, azaz a fény visszaverődésének hatására lesz látható a tartalom.

A jónál is mindig van jobb

 

Már az alacsonyabb árfekvésű olvasók is nagyszerű olvasási élményt tudnak nyújtani, a magasabban pozicionált termékek pedig extra szolgáltatások egész sorával képesek magukat még hasznosabbá, kényelmesebbé tenni. Ilyen plusz szolgáltatás, ha fizikai gombok helyett már érintőképernyővel vezérelhető az eszköz, vagy ha vízálló házba van szerelve a készülék.

 

A szabványos micro SD memóriakártya foglalat már általánosnak tekinthető, azonban találkozhatunk Bluetooth modullal és beépített hangszóróval is a hangoskönyv használata érdekében. Ugyancsak hasznos extra a Wifi kapcsolat lehetősége, és ha ez adott, akkor akár online könyvolvasásra is van lehetőség.

 

Környezettudatos vásárlóknak az is megnyugtató lehet, hogy elektronikus formában olvasott könyvek kedvéért egyetlen fát sem kell kivágni, és egy ilyen formában megvásárolt könyv élettartama gyakorlatilag végtelen.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában