A férfi alkalmi cipő elnevezéséből arra lehet következtetni, hogy ez a lábbeli kizárólag exkluzív eseményeken kerülhet elő a cipősszekrényből. Ez azonban téves elgondolás. Bár pár lábbeli látványa valóban szemeket gyönyörködtető, ám a mindennapokban épp úgy borítékolható a helytállás, mint az extrább nívójú alkalmakon.

Kényelem vagy stílusosság?

A férfi alkalmi cipő kapcsán megfigyelhető egy illogikus, mégis kifejezetten sokakra jellemző furcsaság. Többen úgy gondolják, hogy ez az a lábbelitípus, ami a hétköznapokban legfeljebb öltönnyel társítva ideális viselet. A farmeres mindennapokhoz egy kicsit sem illik, még akkor sem, ha amúgy zakó teszi fel az i-re a pontot. Ez az elgondolás azonban a valósághoz, igazsághoz képest téves. Miért ne szerepelhetne jól, látványosan ez a modell a mindennapi hajtásban? Miért kellene hozzá öltöny vagy egyéb alkalmi ruhadarab? Tény, hogy a CCC széles választékában találni olyan fajtákat, melyek határozott eleganciája megköveteli a pazar körítést, na de ezeken a variációkon túl is van élet. Mégpedig nem is akármilyen!

Az első jótanács tehát ezen a téren, hogy érdemes keresgélni, s végül találni. Ha a cél egy olyan, szemeket kényeztető cipő felfedezése, ami úgy elegáns, hogy közben a hétköznapok porondján is jó helyen van, akkor ezekre a kritériumokra ildomos koncentrálni. A siker pedig garantáltan nem marad el. Természetesen könnyedén előfordulhat, hogy a mindennapi öltözködést munkahelyi dress code szabja meg. Ekkor a paragrafusok biztosítják azt az alapot, amire a további részletek felépülhetnek. A lényeg tehát mindenkor alaposan letisztázni, hogy mik az egyéni elvárások, célkitűzések. Ha ezek stimmelnek, akkor máris adott az irány, amely útmutatóként szolgálhat.

Melyek a legtrendibb színek?

A következő tanács, amely megfontolásra vár, az árnyalatokkal függ össze. A legtöbben, ha azt hallják, hogy férfi alkalmi cipő, rögtön a feketére vagy maximum a sötét barnára gondolnak, már ami az ideális színeket illeti. Ám a paletta korántsem ennyire beszűkült. A színesség ezen a téren is olyan pozitívum, ami ha az egyéni ízléssel harmonizál, akkor érdemes vele élni. A CCC online felhozatalából pofonegyszerű a vásárlás, ha minden egyes, akár aprónak tűnő részlet a helyére került. Sokszor a legkisebb motívumok jelentik a legtöbbet, ezért is annyira megtérülő stratégia alaposan körbejárni az egyes lehetőségeket. Akár szó szerint is. Szóval, akiknek a személyes megtapasztalás sokat nyom a latba, azoknak a CCC országszerte elérhető üzletei kézzel fogható megoldásként szolgálhatnak.

Visszatérve a kiindulási ponthoz: a kényelem és a stílusosság az a két jellemvonás, amik nemes egyszerűséggel nem szenvedhetnek csorbát. Hiszen ha a komfortosság sérül, akkor nincs az a vonzó megjelenés, ami ezt képes kiegyensúlyozni. Ugyanakkor, ha a kényelem adott, de a férfias kisugárzás hiányzik, akkor is hiányos a kép. Tehát az egyetlen egy variáció a teljesség, ami nem délibáb vagy éppen fehér holló, hanem a CCC háza táján létrejövő valóság.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Mi a teendő a kormánymű olajfolyása esetén?