Ha arról álmodozol, hogy minden domb leküzdésével nő az adrenalinszinted, és egyedi emlékeket gyűjtesz a terepmotorozás élményekkel teli világában, akkor a szigetmotor.hu a tökéletes válasz az igényeidre. Ezek a gépek tele vannak rendkívüli erővel, elragadtatnak dinamikájukat, mindemellett garantálják a megbízhatóságot és a kényelmes használatot. A lurkókat is bevennéd a kalandba? Legyen!

Pit Bike

A pit bike elnevezésű mini motorkerékpárok ideálisak aszfalton és terepen egyaránt. Nagyon népszerűek, mivel rengeteg lehetőséget kínálnak, és a fenntartási költségük is jóval alacsonyabb, mint egy nagy sportmotoré. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kevésbé élvezetes vezetni őket – éppen ellenkezőleg! Alacsony súlyuknak köszönhetően igazán gyorsak és dinamikusak, ennek köszönhetően pedig rengeteg szórakozást és adrenalint biztosítanak. A szigetmotor.hu kínálatában mindenki számára találtok modelleket – legyen szó akár 6 éves korú porontyokhoz passzoló gyerekmotor, vagy akár felnőtt vasparipákról.

Dirt Bike

A dirt bike verziók olyan motorkerékpárok, amelyeket terepen való közlekedésre terveztek. Nagy kerekekkel, nyomatékos motorral rendelkeznek, és nagyon könnyűek. Tökéletes modellt találnak maguknak mind a terepkalandba belekezdeni vágyók, mind a tapasztalt motorosok, akik egy igazán erős, semmiféle tereptől vissza nem riadó gépet keresnek. A lenyűgöző benyomások tárháza, az adrenalin és a vezetési élmény garantált! Minden körülményt kibírnak, akár pályán, akár terepen utazol. Szeretettel meghívunk, hogy csatlakozz a szigetmotor.hu csapatához!

Quadok

A quadok olyan négykerekűek, amelyeket mindenki számára terveztek – tudástól és pénztárcától függetlenül. A szigetmotor.hu akár három quadcsoportot is kínál, így mindenki találhat magának valót. Az első kategóriába tartoznak a legfiatalabb felhasználók számára készült gyerek quad modellek, amelyeket kifejezetten a gyermekek legmagasabb biztonságának és vezetési kényelmének biztosítására terveztek. Megtalálhatóak az elektromos gyerek quad opciók is, amelyek számos előnnyel rendelkeznek. A különböző teljesítményű, biztonságos elektromos akkumulátorok lehetővé teszik, hogy a legfiatalabb résztvevők is szabadon élvezhessék a quadozás örömét. Az elektromos ATV 3 sebességtartományú fokozatú, így megőrzi a gyermek biztonságát, és pozitív hatással van az ökoszisztémára is. Az automata váltó és az elektromos önindító alkalmazása pozitívan befolyásolja a jármű kezelhetőségét, ami nagy segítség a fiatalok számára. A repertoár magába foglalja a sport quadok és a hosszú, erdei expedíciók kedvelőinek ideális tipikus terep quadokat is. Ennek köszönhetően akár az egész család felszerelheti magát egy quaddal! És mi hozhat közelebb egy családot, mint a közös szenvedély és a kellemes együtt töltött idő? Ugye?

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Dominika utazás céljából igazi földi paradicsomnak számít
További cikkeink a témában