Ebben a bejegyzésben egy rendkívül fontos tudnivalóra hívjuk fel a figyelmed, miszerint a jogosítvány megszerzésének az árát akár részletfizetéssel is megoldhatod. A cikkben ennek a pontos részleteit fogjuk ismertetni.

Méghozzá azzal a nemes céllal, hogy ezzel is segíteni tudjunk a jogosítványszerzés folyamatában. Elvégre a folyamat anyagi vonzata messze nem megkerülhetetlen tényező, ezért muszáj foglalkozni vele.

Mennyibe is kerülhet ténylegesen a jogosítvány megszerzése?

Erre a kérdésre meglehetősen nehéz dolog egyértelmű és egzakt választ adni, mivel a jogosítvány megszerzésének a költségvonzata egyénenként eltérhet. Minden azon múlik, hogy mennyire tudsz végigmenni a teljes folyamaton flottul, hatékonyan, sikeres vizsgákkal.

Az mindenesetre leszögezhető, hogy a jogosítvány megszerzésére alsó hangon nem árt elkülöníteni kettő, de sokkal inkább három- vagy négyszázezer forintot. Azt pedig muszáj belátni, hogy ennek az egy összegben történő kifizetése nem mindenki számára megoldható.

Úgyhogy leginkább ezért jelenthet extra könnyítést és lehetőséget az, hogy a jogosítvány egyes költségelemei akár részletben is fizethetők.

Fontos tudni, hogy a jogosítvány akár részletfizetéssel is megszerezhető

Vagyis a folyamat nulladik lépése nem indul mindjárt azzal, hogy ki kell csengetned zsebből több százezer forintot. Emellett pedig a jogosítvány átvétele előtt sem rondít bele az örömödbe az, hogy egy összegben kell fizetned.

A legtöbb egyéni és családi költségvetésben bizony tényleg nagy könnyítést jelenthet, hogy a jogosítvány vételárát részletekben tudod rendezni. A legjobb, hogy ez annak az ütemében és menetében történhet, ahogy lépdelsz szépen előre a papír megszerzésének az irányába.

Persze bizonyára kíváncsi lehetsz arra is, hogy milyen részletekre és mikor is lehet számítani a jogosítvány megszerzéséhez vezető úton. Úgyhogy térjünk is rá ennek a részletezésére.

Hogyan is történhet a jogosítvány egyes részleteinek a fizetése és ütemezése?

Az első utalandó összeg beiratkozáskor fizetendő az általad választott autósiskolához. Ez a tétel rendszerint magába foglalja az elméleti KRESZ tanfolyamot, a KRESZ vizsgával, az elsősegély-tanfolyammal, illetve a vezetési előleggel együtt.

A következő részletek pedig már alapvetően a vezetési órákra vonatkoznak. Ennek kapcsán nagy könnyítést jelenthet, hogy az autósiskolák többsége praktikus módon engedi a részletfizetést. A LikeDrive autósiskolánál például tíz-tíz vezetési óránként fizetheted az oktatás ellenértékét.

Vagyis nem feltétlenül kell folyton a pénz miatt aggódnod, így nyugodtabban fókuszálhatsz magára a vezetésre és a fejlődésre. Ennek pedig várhatóan az lesz az eredménye, hogy sokkal simábban vezet el az utad a jogosítványod megszerzéséhez.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Vásárolj kedvezményesen az Ecipo kuponkóddal!