Rengeteg zseniális sportfotót lőttek az elmúlt évtizedben, egy ideje mi is mutogatjuk őket, és most itt egy olyan válogatás, amelyet a gyerekeid, unokáid majd tátott szájjal figyelnek, amikor mesélsz róluk. Az "egy kép többet mond ezer szónál" mondást ezekre találták ki, ezek ikonikus jelentőségűek. Lenyűgöző.

2005. április 12., San Siro – Az Inter védője, Marco Materazzi és az AC Milan középpályása, Rui Costa együtt nézi a pályára hajigált görögtüzet. Sport, barátság, tisztelet.

A híres brazil drukkerbácsi, aki szorongatja a vb-trófeát, miközben csapata hetet kapott a németektől 2014-ben.

Miroslav Klose a vébék történetének legjobb góllövője lett, méghozzá épp a Brazília elleni 7–1-es meccsen.

2013, Sir Alex utolsó trófeája a Manchester Uniteddel.

Talán ez a 2014-es vébé leghíresebb fotója, a bolond Suárez megharapta Chiellinit, utána mindkettőnek nagyon fájt. Viszont az urut meszelték el hónapokra.

Messi nem gyakran fejel gólt, pláne ilyen felhőfejessel. A 2009-es BL-döntőben viszont Van der Sar felett szerzett gól, nyertek is a Man. United ellen.

Ki ne emlékezne a 2006-os vébédöntőre, amikor Zinedine Zidane-t kiállították, és ott kullogott el a kupa mellett. A döntőt bukták, neki meg ez volt az utolsó meccse.

Még csak 27 volt ekkor, de már minden idők legjobb góllövője lett a spanyol ligában. Őszinte boldogság van, dobálják a csapattársak. Leo Messi, természetesen.

Ezt már mutattuk, tényleg epikus, ahogy a szomorú Messi sóvárog a vb-trófea után. Ez 2014 egyik legjobb sportfotója volt.

Hát ez! Ez minden idők, de tényleg. Mourinho Guardiola fülébe suttog valami kedveset, miközben Pep Ibrának magyaráz.

Mats Hummels pimasz vigyorral sétál el a legyőzött hollandok között a 2012-es Európa-bajnokságon.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában