Nagyon komoly ajánlatot készül tenni a Chelsea az Internek.

Fabrizio Romano, az átigazolási hírekben egyik első számú forrásnak számító olasz újságíró szerint

a Chelsea egy nagyon komoly, 120-130 millió euró körüli ajánlattal próbálja meggyőzni az Intert, hogy eladja Romelu Lukakut.

Romano szerint a londoniak már korábban bepróbálkoztak egy 100 millió euró plusz Marcos Alonso ajánlattal, de azt még visszautasította az olasz bajnok. A mostani ajánlat már nem tartalmaz játékost, nagyon sok pénzt viszont igen, és Lukakunak is magas fizetést, 12 millió eurót kereshet idényenként a belga.

A 28 éves Lukaku karrierje elején az Anderlechtől a Chelsea-hez igazolt, de folyamatosan kölcsönadták, összesen 15 alkalommal lépett pályára a csapat színeiben. Később az Evertonnál lett igazán ismert játékos, ezt követően a Manchester Unitedben játszott, két éve igazolt az Interhez. Olaszországban remek formában futballozott, az előző szezonban bajnok lett, mindkét idényében második helyen végzett a góllövőlistán.

Az Inter a nyáron már eladta az egyik tavalyi alapemberét, Achraf Hakimi a PSG-hez szerződött, Lukaku esetleges távozásával pedig a csapat talán legfontosabb futballistáját, legnagyobb értékét veszíteni el a milánói klub.

Védőposzton is erősíthet a Chelsea:

A Chelsea francia védőjét és pénzt adna egy másik francia védőért

A BL-győztes francia középhátvédet akar igazolni, és ezért hajlandó beáldozni a francia középhátvédjét.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés