Ne légy csíra, és ezt vállald be!

Még nincs jéghideg, még kijársz a Margitszigetre körözgetni, amit talán már unsz is egy kicsit. Akkor most figyelj ide, mert olyan ajánlatunk van, amivel jól jársz.

Mert tedd a szívedre a kezed, nem monoton egy kicsit a Margitszigeten körözgetni? Egy kicsit az, nem? Most éppen ezért igazán kipróbálhatnál valami újat, egy változatosabb környezetet, ha már maga a futás is egy monoton mozgásforma.

Veszítenivalód pedig nincs, ha nem jön be a 14. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton, legrosszabb esetben jövőre kihagyod és maradsz a körözgetésnél.

November 25-26-án három részletben győzheted le a 42 km-et Siófokon, ez úgy nézne ki, hogy szombaton délelőtt egy harmadmaratont (~14 km), délután egy hatodmaratont (~7 km), vasárnap délelőtt pedig egy félmaratont kellene teljesítened. Ez így azért nem vállalhatatlan, nem?

Persze nem kötelező ezt így, azt is lehet, hogy csak vasárnap bevállalsz egy félmaratont, és még más lehetőségeid is vannak, de mi nem is untatunk tovább, mert minden információt megtalálsz a futanet.hu-n.

Akkor hajrá!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon