A Barcelona elkezd támaszkodni az utánpótlásra. Az Ajax utánpótlására

Bartomeu elnök belengette, hogy egyre inkább vissza fog a klub térni a gyökerekhez, be kell építeni az utánpótlást. Félig igazat mondott.

Odafigyelnek az utánpótlásra, hangsúlyozta, amit nyilván azért is kellett külön elmondani, mert most rövid időn belül kétszer is átigazolási csúcsot döntöttek Dembélével, majd Coutinhóval. És ezután még elhozták Minát és Arthurt is, akik szintén nem a La Masiában tanultak focizni.

Bartomeu elnök részben mondott igazat, az utánpótlásra elkezdtek figyelni, csak épp nem a sajátjukra:

Iniesta minden bizonnyal nyáron elköszön, helyette ott van már Coutinho, Arthur meg a szegény ember Xavija, de közben Piqué is öregszik, Messi sem lesz fiatalabb, Rakitic is betöltötte a harmincat.

a Mundo Deportivo szerint, valamint Justin Kluivertet is erősen figyelik.

De Ligt Európa egyik legtehetségesebb védője, 18 évesen már 59 meccse van az Ajaxban, és ötszörös felnőtt válogatott. A 20 éves De Jong idén robbant be, 26 meccsen 9 gólpassza van, elsősorban belső középpályás, de középhátvédként is használható.

Egyelőre ez még csak puhatolózás, mérlegelni kell, hogy megérett-e az idő, illetve hát maguk a játékosok a klubváltásra. Nehéz menet lesz, hiszen minden bizonnyal a kispadra érkeznének, miközben más klubok is vinnék a fiatal hollandokat, ahol akár azonnal játszanának. De azon meg nem a Barcelona.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon