Griezmann szerződését a piaczárás utáni hosszabbításban söpörte ki a katalán klub, most pedig kihasználta, hogy két ligában még lehet igazolni.

Az látszik, hogy Joan Laporta elnök meg akart szabadulni a botrányosan nagy fizetésektől és a felesleges játékosoktól is. Miralem Pjanic a két halmaz metszetében van, drága is és nem is kell, azonban sem a Juventus, sem a Sevilla nem vitte el, pedig a bosnyák nagyon szeretett volna visszatérni Torinóba.

Nem adta fel a Barcelona, Oroszországba és Törökországba is kiajánlotta a játékost, hiszen ott tovább van nyitva a transzferablak. A szentpétervári Zenitbe nem akart menni a bosnyák, azonban a Besiktasra rábólintott.

Pjanic és menedzserei megállapodtak a Besiktasszal a fizetésben, majd a Barcelona is dűlőre jutott a törökökkel, így egy évre elpasszolták kölcsönbe a jól kereső bosnyákot, akivel nem számolt Ronald Koeman. Pjanic már Isztambulban van, hamarosan orvosi vizsgálat és aláírás következik.

Pjanic 30 meccsen lépett pályára a Barcelona mezében, mindösszesen 1295 percet játszott és sem gólja, sem gólpassza nem volt.

(Fotó: Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Az újabb bravúr nem jött össze, az Európa-bajnoktól kikapott a magyar válogatott