Egyre inkább szorul a hurok a másik két spanyol szupercsapat nyaka körül is, a FIFA a Barcelona után a Real Madrid és az Atlético átigazolásait is alaposan átnyálazta, jöhet az eltiltás.

Két spanyol Cadena SER és a Cadena COPE is arról beszélt ma, hogy bármelyik pillanatban érkezhet a hivatalos kizárás, két átigazolási szezonból pöccinthetik ki az Atléticót és a Real Madridot is, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség szerint több fiatalkorú játékos szerződtetése esetén megszegték a szabályzatot, pont mint a Barcelona.

A katalánoknál már él a szankció, 2016-ig nem igazolhatnak, és állítólag a Real már korábban tudott arról, hogy ő következik (sőt, az AS is írt már erről), ezért érkezett például Ödegaard, Lucas Silva és írt alá Danilo is. Azt is írják, hogy a spanyol szövetség elnöke, Ángel Maria Villar kérte Slep Blattert, hogy engedje el a büntetést, de a nem túl okos svájci vezér tántoríthatatlan.

És ezzel még nincs vége, a sajtóban megjelent hírek szerint a Villarreal ügyeit is tanulmányozni kezdte a FIFA. Utána jöhet Anglia?

Ettől függetlenül a Real Madridnak 48 órán belül döntenie kell egy igazolásról.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés