Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Tottenham néhány nap alatt mindent bepótolna, amit az átigazolási piacon elmulasztott az előző években.

A BL-döntős londoni csapat tavaly például abszolút nem igazolt, idén is csak egyet eddig, igaz Ndombele klubrekordért érkezett.

Az átigazolási időszak hajráját azonban padlógázzal nyomhatja meg a Spurs: Dybala és Coutinho érkezhet.

Az előbbi tűnik biztosabbnak, sőt, majdnem teljesen biztosnak. Az átigazolási ügyekben hitelesnek számító Gianluca Di Marzio szerint a Juventus és a Tottenham mindenben megegyezett: Paulo Dybala klubot vált, az érkezését 24 órán belül bejelentik.

Közben az ESPN azt írja, hogy a Spurs Philippe Coutinhót is meg akarja szerezni. Tegnap még olyan pletykák voltak, hogy a brazil az Arsenalhoz kerülhet, az ESPN szerint azonban ez nem valós, a Tottenham lehet a befutó. Coutinho már játszott Pochettino irányítása alatt, és ez lehet a döntő abban, hogy a londoniakat választja és nem a Manchester Unitedet. A forrás nem nevezi lefutottnak még a transzfert, leginkább Coutinho ára és fizetése lehet a probléma. Előbbinél a Barca, utóbbinál a játékos kellene belemenjen komoly kompromisszumba.

Coutinho esetében azért mi is neccesnek érezzük a váltást. Ha azonban tényleg sikerül a Spursnek megszereznie mindkét játékost, az több szempontból is új szintre emelné a klubot. Egyrészt ilyen szintű költekezés nem volt eddig jellemző a Spursre, másrészt elmondhatnánk, hogy abszolút top játékosokat is meg tud már szerezni a Tottenham – és ez korábban nem volt igaz.

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.