Másodszor is kikapott a görögöktől a férfi pólóválogatott, a női csapat után a férfiak is az elődöntőben estek ki.

Egy görögök elleni egygólos vereséggel kezdte az olimpiát a magyar vízilabda-válogatott, de a továbbjutás természetesen nem volt veszélyben, simán jutott a nyolc közé a magyar csapat, ahol magabiztos játékkal verte a horvátokat.

Az elődöntőben ismét a görögök jöttek szembe, nehezen, sok hibával és viszonylag idegesen kezdett Märcz Tamás csapata, 2–0-ra, majd 3–1-re vezettek a görögök, félidőben 3–2 volt oda.

A második félidő egy gyors Pásztor-góllal indult, sikerült kiegyenlíteni, de rögtön jött egy görög gól is, három negyed után is görögök vezettek, továbbra is eggyel. Az utolsó negyed Manhercz Krisztián egyenlítő góljával indult, de a görögök ismét rögtön szereztek egyet, majd még egyet, öt perccel a vége előtt kettővel vezettek. Varga Dénes góljával sikerült újra feljönni egyetlen gólra, jött azonban két görög gól, két perccel a vége előtt hárommal vezetett Görögország. 9–6 lett a vége, a bronzért játszik a magyar válogatott a szerb–spanyol meccs vesztesével.

Vízilabda, férfi elődöntő

Görögország–Magyarország 9–6

Tegnap a női válogatott: 

Nem jött össze a bravúr, bronzmeccset játszik a női pólóválogatott

Az utolsó negyedben nagyot küzdött a magyar vízilabda-válogatott, de nem tudta ledolgozni a hátrányát a spanyolok ellen. Az oroszok jönnek a bronzmeccsen.

(Fotó: MTI)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában