A FIFA-nál is Luka Modric lett az év játékosa

Londonban átadták a FIFA díjait az év legjobbjainak, épp csak a legjobbak nem mentek el.

Akárcsak az UEFA, a FIFA gálájára sem utazott el Ronaldo, mint utólag kiderült azért, mert ezt a díjat sem ő kapta meg. De nemcsak ő hiányzott, hanem Messi is, az argentin csak az év csapatába fért be, a Puskás-díj nem lett az övé, az év legjobbja hármasába pedig nem fért be.

Az év csapata:

David de Gea (Manchester United) – Dani Alves (PSG), Raphaël Varane (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) – Luka Modric (Real Madrid), N’Golo Kanté (Chelsea) – Eden Hazard (Chelsea), Lionel Messi (Barcelona), Kylian Mbappé (PSG) – Cristiano Ronaldo (Real Madrid, Juventus)

Guia do Futebol on Twitter

TheBest l Seleção dos melhores do mundo pela FIFA: 🇪🇸 De Gea 🇧🇷 Dani Alves 🇪🇸 Sergio Ramos 🇫🇷 Varane 🇧🇷 Marcelo 🇫🇷 Kante 🇭🇷 Modric 🇧🇪 Hazard 🇫🇷 Mbappé 🇦🇷 Lionel Messi 🇵🇹 Cristiano Ronaldo https://t.co/fxmovTjuE5

Ronaldo és Szalah volt a másik két jelölt. Az egyiptomi az év csapatába sem fért be, vigaszdíjként kapott egy Puskást. Az év edzője Didier Deschamps, az év felfedezettje Kylian Mbappé, az kapusa pedig Thibaut Courtois lett.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon