Valami megtört a Fradi és Rebrov között.

Egyre többet üzenget az ukrán nyilvánosan.

„A sajtótájékoztatókon többször is a jövőmről kérdeztek az újságírók, amiről még én magam sem tudok semmit, hiszen a klubtól senki sem tárgyalt velem az elmúlt hónapban. Nem tudom ennek mi az oka, de ez nem normális” – nyilatkozta a Honvéd-meccs után Szerhij Rebrov. Nemsokkal ezelőtt pedig nyilvánosan mondta azt, hogy nem tudott Somália hosszabbításáról.

Mi úgy tudjuk, ez így ebben a formában nem igaz, beszéltek már Rebrovval, akinek a reakcióból arra lehet következtetni, hogy még nem tudja, mit szeretne. Vélhetően van néhány komoly ajánlat az asztalán, ám közben ő és a felesége is imád Budapesten élni, valamint élő szerződése van, tehát az kevés, ha ő menni akarna.

Mindenesetre a Fradinak készülnie kell arra is, hogy nem hosszabbítja meg jövője lejáró szerződését, sőt akár már a nyáron továbbállhat az ukrán mester, aki az eredményei miatt már most legenda az Üllői úton.

Az Üllői129 értesülései szerint ezért

a Fradi vezetése már körül is nézett az elérhető edzők között, és az olasz Eusebio Di Francescóval már tárgyalásokat is folytat.

Az 51 éves szakember 2017-től 2019-ig a Roma menedzsere volt, az első szezonjában a harmadik helyen zárt, a következőben tehát a BL-ben indult, ahol vele tett csodát a Roma a Barcelona ellen (1–4-es hátrányból fordított), és jutott elődöntőbe, ahol a Liverpool 7–6-os összesítéssel tudta csak kiütni őket. Di Francesco tehát komoly név a szakmában, és a hagyományos olasz focival ellentétben ő a támadásokra helyezte a hangsúlyt.

2019 januárban távozott a klubtól az ötödik helyen átadva csapatát utódjának. Azóta a Sampdoriánál és a Cagliarinál is megfordult, azonban egyik klubnál sem tölthette ki szerződését.

A legtöbbet a Sassuolónál dolgozott, megnyerték a Serie B-t,  majd a 2015/16-os szezonban a hatodik helyen végeztek, és az El-csoportkörében is játszottak.

Az osztrák sajtó Peter Stöger nevét is bedobta, az Austria jelenlegi, a Köln és a Dortmund korábbi edzője is tárgyal a Ferencvárossal. Azt írják, már biztosnak tűnt, hogy visszatér a Kölnhöz, most viszont a Ferencváros is reális opció lett.

Rebrov szerint nem normális, hogy a Fradi vezetősége még nem tárgyalt vele a szerződése meghosszabbításáról

Jelenleg is érvényben levő szerződése van az ukrán edzőnek a Ferencvárossal, de úgy tűnik, valamivel elégedetlen.

(Fotó: Paolo Bruno/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Csodás góllal fordított a Fradi és jutott a Magyar Kupa döntőjébe

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés