Az első fegyelmező büntetés bejött, ez viszont most sokkal komolyabb.

Az Index információi szerint

a Ferencváros ismét kénytelen megbüntetni a hozzáállása miatt Franck Bolit, ám ezúttal jóval súlyosabban, mivel az Európa-liga-csoportkörbe sem nevezi be.

„A Fradiban rendnek kell lennie, nem helyezhetők egyének a csapat fölé, az egység a legfontosabb” – idézte a Blikk Peter Stögert.

Az elefántcsontparti csatárt először a Kisvárda elleni vereség után szankcionálta Peter Stöger, nevelési célzattal kihagyta a Slavia Praha elleni Bajnokok Ligája-selejtező keretéből. Ez bejött, mert a következő körben, a Young Boys ellen Bernben két gólt is vágott.

Emberelőnyben, ötgólos meccsen kapott ki a Fradi a Young Boys otthonában

Kikapott Svájcban a Fradi a BL-selejtező playoffkörének odavágóján, de a továbbjutás nem dőlt el.

Mondjuk ezzel meg is elégedett, mert az Index információ szerint a Young Boys elleni visszavágó előtti sajtótájékoztatóról fél órát késett, így végül részt sem vett rajta.

Úgy tűnik, Boli szereti feszegetni a határokat, azonban ahogyan korábban Rebrov, úgy az új edző, Stöger sem túl engedékeny, azonnal büntet, nem érdekli, hogy épp két gól rúgott Bernben.

A Debrecen elleni bajnokin Boli még a kispadon sem volt ott, de nem a késés miatt, hanem mert

a csatár még a bajnoki előtt, pénteken engedély nélkül külföldre utazott, mi több, a távolléte miértjéről még hazudott is a klubnak.

A Blikk úgy tudja, Boli jelezte múlt pénteken, hogy rosszul érzi magát, ezért kihagyná az edzést. Stöger azt javasolta neki, keresse fel az orvost, de a futballista inkább a repülőtérre ment és engedély nélkül elutazott.

Franck Boli egyébként először kapott meghívót az elefántcsontparti válogatottba, így most a nemzeti csapat edzőtáborában van, és jelenleg úgy tűnik, ennél több öröme nem is nagyon lesz ősszel.

A szerződése jövő nyáron jár le, aligha fogják így marasztalni, sőt télen megpróbálják eladni.

Kőkemény csoportba került a Fradi az Európa-ligában

Német, skót és spanyol ellenfelet kapott a magyar bajnok.

(Fotó: Harry Langer/DeFodi és Laszlo Szirtesi/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Dibusz szerint felébresztheti a Fradit a háromgólos El-vereség