Bölcs és logikus döntés.

A csakfoci.hu információi szerint

a Fradi nem hosszabbítja meg Isael szezon végén lejáró szerződését, távozhat.

A brazil szélső-támadó két és fél éve a Ferencváros játékosa, hatalmas reményeket fűztek a játékához, de igazából viszonylag ritkán mutatta meg tudását. Voltak remek meccsei, amire három értékelhetetlen jött.

Isael 2019 februárjában igazolt az Üllői útra, az NB I legértékesebb futballistája lett rögtön. Azóta 88 meccsen lépett pályára (13 gólja és 17 gólpassza van), háromszoros magyar bajnok lett és játszott a Bajnokok Ligájában.

Azonban már 32 éves és kiszorult a kezdőből is, nem tudja azt a mozgékony, sebes focit játszani, amit Rebrov elvár a szélsőitől, és igazoltak a posztjára jó néhány fiatalabb, agilisabb játékost. És mivel az egyik legjobban kereső futballista a keretben, nem éri meg megtartani – nem hivatalos információ szerint kb. 19 millió forintot tesz zsebre havonta.

Rajta kívül az egyáltalán nem játszó szlovák Michal Skvarkának és a német-horvát Marcel Heisternek is lejár a szerződése, és minden bizonnyal velük sem hosszabbítanak. Minden bizonnyal Vécsei és Lovrencsics is távozik.

(Fotó: Fradi Facebook / MTI)

És ezt olvastad már?
Eltűnt pár gól a női kézi-vb egyik meccse közben, de a videoelemzés után végül meglett
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!