Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Moise Kean a Juvéban még nem, de az olasz válogatottban kezd alapember lenni. Így az édesapja aktuálisnak érezte ismét előjönni a követelésével.

A 19 éves támadó az olasz foci egyik legígéretesebb tehetsége, ám úgy fest, egy kellemetlenkedő apával áldotta meg a sors. A sport világában sok ilyet láttunk már, elég csak Neymar vagy Lonzo Ball apjára gondolni, de Nolitónak se lehet könnyű az édesanyjával.

Moise apja, Biorou Jean Kean most megint előbukkant, miután fia játszott az Eb-selejtezőkön, gólt is rúgott. És újra feltette a traktoros lemezt a Rai Radióban.

Istennek hála, nagy örömet szerez a fiam az egész családnak. Moise gyerekként az Internek szurkolt, Obafemi Martins volt a kedvence. A Torinóban kezdett focizni, de én átvittem a Juventushoz, mert nekem az a kedvenc csapatom. Nagyon boldog vagyok, még akkor is, ha van egy kis gondom a Juventusszal. Nem kapok jegyeket a meccsekre. Moise édesanyjával már nem élek együtt. Ő egyébként korábban Angliába akarta vinni őt, de

Az előzmény

Az elefántcsontparti származású Kean családjának több hektárnyi földje van, ezért édesapja, Biorou Jean Kean azt kérte a klubtól, hogy a fiának ígért évi 700 ezer euró mellett dobják meg néhány traktorral. A Juve belement a dologba, most viszont azt mondták Kean apjának, hogy „kifutottak a keretből.”

(Fotó: Alessandro Sabattini/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.