Újabb sztori került a nyilvánosság elé a Barcelona korábbi edzőjéről, Quique Setiénről és Lionel Messiről.

Setién néhány hónapig volt a Barcelona edzője, de miután a bajnokságban csak második lett vele a csapat, a BL-ben pedig egy 2-8-as Bayern elleni vereséggel kiesett, kirúgták az edzőt.

Megírtuk mi is, hogy Setién a napokban nyilatkozott, amiben bevallotta, hogy nem feltétlen volt egyszerű dolga Lionel Messivel.

Ezt támasztja alá az a sztori is, ami most a spanyol médiában terjed. A tavalyi Celta elleni meccs után állítólag komoly súrlódások voltak az öltözőben, Messi például figyelmen kívül hagyta Setién másodedzőjének utasítását. Setién pedig a következőt mondta a hatszoros aranylabdásnak:

Messi erre nem válaszolt semmit, csak mosolygott a spanyol média szerint. Setién azért mondta ezt neki, mert az argentin nem sokkal korábban jelezte, hogy az edző nem a megfelelő hangnemben beszél a játékosokkal, nem tiszteli az öltöző meghatározó arcait.

A sztori további részét már ismerjük, Setiént a szezon végén kirúgták, és Messi is közel került a távozáshoz, de végül maradt. Mostanában azonban nem megy a játék az argentinnak:

(Fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.