Tovább bővült a kérők mezőnye, az olasz média szerint Szalai Attilát már a Juventus is figyeli.

A 23 éves magyar középhátvédnek komoly piaca van jelenleg. Az elmúlt hónapokban az Atlético Madrid, az Aston Villa, a West Ham és a Sevilla érdeklődéséről is lehetett olvasni. Eközben a klubja, a Fenerbahce megpróbálja megtartani, a hírek szerint 20 millió euró körüli összegért engedné csak el a játékost a török csapat.

Friss olaszországi forrás, a Calciomercato azt írja, hogy Szalait most már az olasz futball rekordbajnoka, a Juventus is élénken figyeli. Az olasz média szerint akár már januárban összejöhet Szalai klubváltása, egyéb konkrétumról azonban még nem tudni.

Az olaszok szerint Szalai a nyári Európa-bajnokságon hívta fel magára a figyelmet, ahol a portugálok, a franciák és a németek ellen is bizonyított. Az Atlético Madrid érdeklődéséről is írnak, és megjegyzik, hogy a szerződése 2025-ig köti jelenlegi csapatához.

Szalai Attilát a Transfermarkt 11 millió euróra értékeli. A 21-szeres magyar válogatott védő tavaly télen a ciprusi bajnokságból igazolt Törökországba, a Fenernél rögtön alapember lett, ahogy már a válogatott védelmének is kihagyhatatlan tagja.

A válogatotthoz kapcsolódó hír, hogy Lovrencsics Gergő bejelentette a nemzeti csapattól való visszavonulását:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Európa-liga-csapat lett a Barcelonából
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!