Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Senol Günes, a török válogatott szövetségi kapitánya egyik kezével adott, a másikkal elvett. A szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozott meglehetősen ellentmondóan.

Először is némiképp mentegetőzött, mert sokat rotált a csapatán, így az nem volt a legerősebb, de mégse emiatt kaptak ki.

„Mivel néhány nap alatt két mérkőzést játszunk, több fiatalnak lehetőséget adtunk. Az egész csapat gyengén teljesített. Az ellenfelünk sokkal motiváltabb volt, jobban játszott. Nem az összeállítás vagy a játékrendszer miatt kaptunk ki. Egyszerűen még nem vagyunk kész.

Aztán kiderült, hogy a leggyengébb csapat verte meg őket, és tegyük hozzá, teljesen megérdemelten.

Elmondta, hogy mivel ő állítja össze a keretet, a vereségért ő a felelős, és sajnálja, hogy kikaptak, hiszen hazai környezetben jól akarták kezdeni a sorozatot.

„Nem sikerült úgy játszani, ahogy tudunk. Ettől még remek labdarúgóink vannak.”

Végül ismét a magyarok felé fordult, és arra utalt, hogy széttörték a játékot Rossi játékosai, ami nekik nem feküdt.

„Magyarország jó érzékkel állította meg szabálytalanságokkal a támadásainkat. Ebből néhányat nem fújt le a játékvezető, és ezek a megszakítások kizökkentettek minket. Rossi megtalálta az ellenszert a mi játékunkra, és kényelmesen focizhatott. Ennél gyorsabban kell játszanunk, ha nyerni akarunk. Túl sokszor vesztettük el könnyedén a labdát, nem tudtunk nyomást helyezni a magyarokra.”

(Fotó: Sercan Kucuksahin/Anadolu Agency via Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.