Hatalmas hibát követtek el a magyar klubok, hogy nem követik a LinkedInt. Fel kéne ébredni, emberek!

Pedig, ha résen lettek volna, akkor simán megcsíphették volna azt a Cristian Zaccardót, aki világbajnoki címet nyert Olaszországgal 2006-ban, és még mindig csak 35 éves, tehát simán benne van még pár év. Meg ugye lehetett volna döngetni a melleket, hogy nálunk játszik ám egy világbajnok, megsokszorozódik a nézőszám, jöhet egy új stadion, satöbbi.

És erre, mármint hogy Magyarországot választja a védő, egyébként halál komolyan lett volna sansz, hiszen másik két olasz legenda, Giuseppe Signori és Tommaso Rocchi is idejött levezetni. Lanzafame meg még mindig itt van, bár ő azért nem legenda.

Na de már késő, merthogy Zaccardo végül talált magának csapatot a LinkedInen – igen, ő ott keresett, igazán innovatív labdarúgó – méghozzá Máltán: aláírt a Hamrun Spartanshoz, amely másodosztályú.

Zaccardo elmondta, nagy kihívás ez neki, hiszen küldetésnek is tekinti, szeretné, ha miatta még több kis máltai menne el focizni, szeretné népszerűsíteni a sportágat, szóval több lesz mint egy szimpla olasz légiós. Mellesleg az első világbajnok Máltán.

Erről csúnyán lemaradtunk.

És ezt olvastad már?
Simán védett címet mindkét UFC-bajnok