A Manchester City teljesen megérdemelten nyert a Real ellen Madridban

Jól focizott az angol csapat, ami nem mondható el a Realról. És még Ramost is elveszítette.

Zidane meglepő húzása és Guardiola nagy visszatérője okozott izgalmas a kezdősípszó előtt. A francia kihagyta Toni Kroost, a Citybe pedig visszatérhetett a csapat legjobb és legfontosabb védője, Aymeric Laporte.

Aztán az első félidőben is majdnem ez maradt a legizgalmasabb esemény, a két csapat egyáltalán nem tudott mit kezdeni egymással, viszont Laporte ismét megsérült, le kellett cserélni. Nélküle szintekkel gyengébb csapat a Manchester City, de még így is jobban játszott a Realnak.

Három helyzetet feljegyezhettünk: Benzema fejesét védte Éderson, a kipattanónál pedig Vinícius luftot rúgott. A másik oldalon Gabriel Jesus lövését Courtois ütötte ki, a végén pedig a gólvonalon mentettek a Real védői.

A második félidő is hasonlóan kezdődött, továbbra is a City volt a jobb, de nem tűnt úgy, hogy jól is lesz. Aztán a hatvanadik percben Otamendi és Walker összehozott egy gólt a hazaiaknak, Isco 1v1-ben maradt Édersonnal és nyert.

De képes volt feljebb váltani Guardiola csapata, a 78. perben Gabriel Jesus fejjel egyenlített.

Majd Sterling verte meg a bal oldalon Carvajalt, aki felrúgta, ám mivel ez a tizenhatoson belül történt, büntetővel jött a Manchester. De Bruyne berúgta, már a vendégeknél volt az előny.

A végén még kiszórták Sergio Ramost is...

...így nagyon közel került ahhoz a Real, hogy idén se jusson be a legjobb nyolc közé.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Real Madrid–Manchester City 1–2

(Fotó: David Ramos/Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon