A németek szerint már a Hertha a Bayern legkomolyabb kihívója

Pedig a Bild nem egy ócska pletykalap, nem dobálóznak nagy szavakkal indokolatlanul. De Dárdaiék első négy fordulója alapján erre jutottak.

Korainak gondolom, azért a négy kör alatt összeszedett tíz pont alapján nem gondolnám, hogy a Hertha a Bayern nyakán lesz a szezonban, sőt azt sem, hogy a Dortmund, Schalke, Hoffenheim trió előtt fog végezni. De azért jó látni, hogy a németek sokra tartanak egy magyar szakembert.

Azt írja a Bild, hogy azt látják, nem a két Ruhr-vidéki klub, hanem a Hertha a legnagyobb kihívója a leendő és egyben örökös bajnoknak, a Bayern Münchennek. A két csapat egyébként pénteken egymás ellen játszik, tehát hamar ki is derül, mennyire reális ez az elképzelés.

Akad párhuzam a két edző, Dárdai és Kovac között.

„Pál is volt szövetségi kapitány, akárcsak én is a hazámban. Hasonló szellemiséget képviseltünk, mindig harcoltunk a csapaton belüli helyünkért, éppen ezért sok a közös vonás bennünk”

– mondta Bayern München vezetőedzője, Niko Kovac.

Ibisevic szerint a szurkolók álmodozhatnak, az a dolguk, nekik pedig páros lábbal a földön kell maradniuk. Plattenhardt pedig azt mondja, majd áprilisban lesz értelme válaszolni erre a kérdésre, hiszen a múltban többször is előfordult, hogy amikor a Hertha ilyen jól kezdte a szezont, akkor nem bírták a szezon végét. Ez utóbbi tűnik a legvalószínűbbnek, de nem legyen igazam.

(Fotó: Twitter)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon