A Nike bemutatta csütörtökön az Amerikai Egyesült Államok atlétikai csapatának mezeit, amelyekben majd a 2024-es párizsi olimpiai játékokon versenyeznek a futó-, ugró- és dobószámokban induló amerikai sportolók.

A férfimezekkel kapcsolatban semmi extra nincs,

a női sportolóknak készített egyrészes dressz viszont kissé merész lett, a bikinivonala ugyanis úgy fest, mintha csak Borat, vagy épp Boratnak tervezték volna.

Történt ez annak ellenére, hogy a Nike elvileg konzultált előtte a sportolókkal, és olyan szupertechnológiákat is bevetettek, mint a testszkennelés és mozgásrögzítés.

 

Több profi sportoló is kifejtette a véleményét a szereléssel kapcsolatban. Tara Davis-Woodhall távolugró attól tart, hogy ki fog lógni a sunája a szerelésben, Colleen Quigley profi akdályfutó pedig a következőképp fogalmazott: „továbbra is szeretnék bekerülni a csapatba, de…”. Lauren Fleshman visszavonult amerikai futónő sokkal komolyabbra vette a szót, és azt hangsúlyozta, hogy

a profi sportolóknak olyan szerelésre van szükségük, amelyek a teljesítményüket szolgálják mentális és fizikai értelemben is,

és aminek a hordása közben nem azon kell kattogniuk, hogy az intim tájékuknak vajon mely része látszik ki – nehéz nem egyetérteni vele. Kíváncsian várjuk, hogy a Nike vajon mit fog lépni minderre.

Ezek is érdekelhetnek:

Van Gerwen Littlert legyőzve húzta be a PL-fordulót

Nagy szüksége volt a hollandnak erre a győzelemre.

Kloppnak fogalma sincs, hogy a súlyos vereség után továbbjuthat-e a Liverpool

Az Anfield Roadon három góllal kikapott a Liverpool az Európa-ligában, a meccs után Jürgen Klopp érthető módon nem volt a legoptimistább.

(Forrás: CBS, Telex)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A Rangers 3,5 millió fontért vinné a Fradi szélsőjét?

További cikkeink a témában