Érdekes hírt hozott le a Sport.

A forrás szerint az Arsenal gaboni csatára, Pierre-Emerick Aubameyang egyelőre nem hosszabbít szerződést az ágyúsokkal, mert a Barcelona ajánlatára vár.

A Barcelonánál már egy ideje téma Luis Suárez pótlása, eddig viszont inkább fiatal tehetségeket keresett a Barcelona, nem olyan – már a csúcson levő – futballistákat, mint a gaboni.

A hírek szerint Aubameyang a kivárásra játszik, fontos szempont lenne számára, hogy a Bajnokok Ligájában futballozzon, ami az Arsenalban jelenleg egyáltalán nem garancia. Azt persze még nem tudni, hogy a Barcelona érdeklődése mennyire komoly, az viszont egyértelmű, hogy nem lenne olcsó megszerezni Aubameyangot, akinek 2021-ben jár le a szerződése, piaci értéke jelenleg 70 millió euró.

Viszont már 30 éves, és a stílusa sem feltétlen passzol a Barcelona játékához, így azért meglepődnénk, ha Aubameyang a Barca futballistája lenne.

Elindult a Rakéta!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

 

 

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Megnyomta a pánikvásárlás gombot a Manchester United