Éveken keresztül próbálta megtartani a PSG Neymart, ami végül sikerült is. Most eladná, de elképzelhető, hogy a brazil átigazolása nem lesz egyszerű menet.

Neymar jelenleg is sérült, gyakorlatilag amióta a PSG-be igazolt, az esetek többségében sérült volt a szezon legfontosabb szakaszában, azaz tavasszal. A párizsi klub idén sem valósította meg a BL-álmot, miután már a 16 között búcsúzott, és bár valószínűleg a bajnokságot megnyeri – az eredmények így is elmaradnak az elvártaktól.

A klub körüli helyzet a szokásos, csak az biztos, hogy semmi sem biztos. Messi hosszabbítására egyre kevesebb az esély, Mbappé kapcsán most is képben van a Real Madrid, és Neymarral kapcsolatban is ott vannak a kérdőjelek.

A brazil esete abból a szempontból viszont más, hogy míg az előző években inkább az volt a kérdés, hogy a PSG megtudja-e tartani, most már inkább az, hogy kinek tudná eladni.

A Goal arról ír, hogy a klub szívesen megválna Neymartól, de attól tart, hogy a brazil nem megy át egy esetleges klubváltás előtti orvosi vizsgálaton.

Neymart az elmúlt időszakban leginkább a Chelsea-vel hozták szóba, de több PL-csapatnál is felmerült a neve, az egészségi állapota azonban megakadályozhatja a klubváltását. A PSG-nél állítólag attól tartanak, hogy a folyamatos bokasérülései miatt Neymar már nem annyira kelendő, és az igazán pénzes érdeklődők számára már nem vonzó opció. A brazil szerződése egyébként 2027-ig szól, és a hírek szerint most éppen abban a fázisban van, amikor szívesen maradna, kitöltené a szerződését.

Ez is érdekelhet:

Eléggé beszédes a francia bajnokság fizetési toplistája

Mondhatni azt is, hogy ez nem a francia bajnokság, hanem a PSG fizetési toplistája.

Ronaldo fizetésének a kétszereséért csábítják Messit Szaúd-Arábiába

Több mint 25-ször annyit ajánlottak, mint amit a Barcelona tudna adni neki évente.

„Megsérted a futballt, ha kifütyülöd Lionel Messit”

A franciák korábbi világbajnoka szerint Messinek mindenképp az lenne a legjobb, ha elhagyná a PSG-t.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Tuchel csak nyárig maradhat Münchenben, be is jelentkezett a Barcelonához

Stankovic: Ez lesz a meccs, a nagybetűs meccs

További cikkeink a témában