Több mint 25-ször annyit ajánlottak az arabok, mint amit a Barcelona tudna adni neki. De Messi Európában maradna inkább.

Egy totálisan elmebeteg hír indult útjára Fabrizio Romano által kedden. Miután egyre inkább távolodik egymástól a PSG és Lionel Messit, és közeledik az argentin világbajnok Barcelonához, egyszer csak érkezett egy őrült, és valljuk be, igen csábító ajánlat:

a szaúdi Al-Hilal évi 400 millió eurós fizetést ajánlott Messinek.

Ez duplaannyi, mint amennyit Ronaldo keres az Al-Naszrnál és nagyjából 25-ször több, mint amit a Barcelona tudna adni neki évente – a katalánok ugyanis maximum évi 15 milliót lesznek képesek ajánlani.

Ennek ellenére Messi szeretne Európában maradni, és jelen állás szerint elfogadná a Barcelona ajánlatát, ami egyelőre nem érkezett meg. Ám már a vezetők is kimondták, hogy szeretnék visszavinni a legendát, és amint kiderül, hogy a fair play mennyit enged nekik, ajánlatot tesznek.

Itt szedtünk össze mindent Messi és a Barcelona újraházasodásáról:

Biztos, hogy van még igény Messire Barcelonában?

Hivatalosan is elkezdődött az argentin visszaszerzéséért folytatott művelet. Csakhogy a Barca egyre jobban focizik, megéri-e megbontani ezt Messi miatt?

(Fotó: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Kíméletlen: Haaland öt gólt vert az FA-kupában

Mbappé Emmanuel Macronnal és Nasszer al-Kelaifival találkozott

További cikkeink a témában