A PSG most már elengedné Neymart, ha megfelelő ajánlat érkezik

L'Équipe azt írja, hogy Neymar már nem érinthetetlen a PSG-nél.

A francia bajnoknál komoly változások jöhetnek, épp most írtuk meg, hogy az elnök bekeményít, és már eredményeket szeretne látni:

Ezzel egyidejűleg pedig megjelent az is, hogy Neymar akár már nyáron távozhat Párizsból. Ehhez csak egy megfelelő ajánlat szükséges, vagyis, ha elegendő pénzt ígérnek a brazilért, akkor a PSG vezetősége elengedi a világ legdrágább futballistáját.

Neymar párizsi pályafutása eddig minimum kettős, idén és tavaly is a szezon legfontosabb periódusában sérült meg, épp akkor, amikor a BL-ben kellett volna segítenie a csapatot. Ráadásul tavasszal összebalhézott csapattársával, Draxlerrel, a szezon legvégén meg úgy távozott a brazil válogatotthoz, hogy arról Tuchel nem is tudott. És még ott van a nemi erőszakügye is. Plusz ismét megsérült, így a Copa Américát is kihagyja.

L'Équipe szerint ezek együttese ahhoz vezetett, hogy a brazil sztárt eladná a PSG. Persze nem aprópénzért,

Korábban voltak olyan pletykák, hogy Neymar a Real Madridban folytatja, és olyat is lehetett olvasni, hogy visszatér Barcelonába. Jelen állás szerint mindkettőre van esély, és úgy tűnik, csak pénzkérdés, hol folytatja a brazil.

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon