A Barcelona nagytakarításra készül, a kihulló játékosokra pedig lecsapna a tavaly egyáltalán nem igazoló, mégis BL-döntős Tottenham.

Ez a három információ együtt szerintem aggasztó jel lehetne a Tottenhamnek, azonban mégis egyre biztosabb, hogy a Bajnokok Ligájában megégő Barcelonába be nem férő játékosok érkezhetnek.

Diario Sport úgy tudja,

André Gomes hamarosan a Tottenham játékosa lesz.

A portugál középpályás jelenleg az Evertonnál játszik kölcsönben, mivel a barcelonai próbálkozása ritkán látható nagy kudarc volt. Az Európa-bajnok Gomes talán minden idők legnagyobb melléfogása a Barcelonában. Magát a lelki terhet sem tudta elviselni, hogy ekkora klubban játszhat, és a képességei sem voltak meg hozzá. Volt egy egészen durva statisztika vele kapcsolatban:

El is ment a Premier League-be kölcsönbe, az Everton adott neki esélyt, ahol 23 meccsen pályára is lépett. Mivel jól teljesített, a Tottenham meg akarja szerezni, mégpedig közel 30 millió euróért. Az Evertonnak is van opciós vételi joga, de a jelek szerint a londoniak rákínálnak majd, a játékos ügynökével már megegyeztek, így hamarosan megérkezik majd a formális ajánlat a klubhoz.

Nem ő az egyetlen Barca-játékos, aki a Hotspurbe mehet: az a hír járja, hogy

a brazil szélsőt, Malcomot is kiszemelték.

Őt már egyébként a télen is kerülgették, és azóta sem játszik, így nem lenne meglepő, ha Londonban kötne ki.

Nem csak ők mehetne a Barcelonából:

(Fotó: Harriet Lander/Copa/Getty Images)

És ezt olvastad már?
A legváratlanabb helyen és formában adott tanácsot Gary Neville