Az ismert MMA-edző szerint Conor McGregornak nem igazán van már esélye a UFC topbunyósai ellen.

A korábbi két súlycsoportos UFC-bajnok Conor McGregor több mint három éve nem nyert meccset, a legutóbbi négy bunyójából hármat elbukott, ráadásul a Dustin Poirier elleni harmadik meccsén eltörött a lába, lassan két éve, hogy nem láttuk a ringben.

McGregor a visszatérésére készül, az ellenfele Michael Chandler lesz, de egyelőre még nem ismert, mikor lép újra ketrecbe minden idők legismertebb MMA-sa. McGregorról most egy interjúban az ismert MMA-edző, Rafael Cordeiro beszélt. Szerinte az ír felett már eljárt az idő:

„Nincs semmi gondom Conorral, de a sérülése, a kihagyása, a motiváció hiánya és a rengeteg pénz miatt némiképp elveszítette a fókuszt. Könnyűsúlyban a top 15 mezőnyéből mindenki szétkapná őt. Csinálja a show-t, közben meg a bajnok a hegyekben edz, és csendben készül”

– mondta Cordeiro, aki az utolsó mondatában a súlycsoport világbajnokára, Iszlam Mahacsevre gondolt.

Cordeiro egyébként komoly név a szakmában, olyan világbajnokoknak volt korábban az edzője, mint Anderson Silva, Wanderlei Silva, Fabrizio Werdum vagy Rafael dos Anjos. Most pedig az egyik tanítványa az a Beneil Dariush, aki ugyanabban a súlycsoportban szerepel, mint McGregor, és hamarosan a korábbi világbajnok Charles Oliveira ellen fog ketrecbe lépni, a tét pedig valószínűleg egy Mahacsev elleni világbajnoki meccs lesz.

Cordeiro arról is beszélt, hogy míg korábban azért akartak McGregorral bunyózni a top MMA-sok, mert igazi kihívást jelentett, most viszont már csak azért, mert McGregor ellen több pénzt kereshetnek.

Szintén UFC:

A nigériai Rémálomnak nem sikerült visszavágni, Rocky megvédte a vb-címét

Leon Edwards maradt a UFC váltósúlyú világbajnoka.

Minden idők egyik legjobb MMA-harcosa borzasztó könnyedén lett nehézsúlyú világbajnok

Három év után visszatért a ketrecbe Jon Jones, és pillanatok alatt nehézsúlyú világbajnok lett.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A Liverpool, a Real Madrid és a PSG harcol a 18 éves védőért, aki 100 millióba kerül

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés