Nem biztos, hogy van lejjebb.

Egy klub történetében aligha lehet annál szarabb hete egy csapatnak, mint a Vasasnak. Tulajdonképpen csak egy góllal kaptak ki idegenben egy elméletileg erősebb ellenféltől, náluk játszik például a Liverpoolban és a Chelsea-ben is megfordult Josszi Benajun, de a körülmények miatt mégis Andorra-szintű blamáról beszélhetünk. Öt perc alatt három gót beszedni annyira amatőr, hogy sokakban felmerült a gyanú: itt a mérkőzés szándékos befolyásolásáról lehet szó, azaz bundáról. Így tett a Nemzeti Sport szerzője, Somogyi Zsolt is – őszintén szólva nem tudjuk elítélni a véleményéért.

Erre reagált tegnap nem túl hivatalos hangnemben, inkább egy sebtében összerakott, kissé sértett hangulatú közleményben a Vasas.

Így kezdődik:

A Vasas FC vezetése mélységesen elítéli, hogy a Nemzeti Sport „szakmai” sport napilap újságírója felteszi a kérdést Beitar-Vasas mérkőzésen, az utolsó öt percben bekapott 3 góllal kapcsolatban: „hacsak nem ez volt a szándék”? Vajon azon a bizonyos BL meccsen a PSG-nél, a Barcelona ellen is ez volt a "szándék"? De akkor sem olvastunk ilyet, amikor a Leipzig kikapott 4-2-es vezetésről 5-4-re a 84. perctől!

Összefoglaljuk:

Nem, nem bundáztunk, higgyétek el, mi tényleg ennyire szarok vagyunk.

Annál a helyzetnél, hogy a bundavádat azzal ütöd el, hogy a profi futballistákból álló csapatod 300 másodperc alatt három gólt bekapva alsós tesiórákat idézve ész nélkül szaladgált a pályán, aligha van szomorúbb. De lehet, hogy a Vasasnál ezt is másképpen gondolják.

Ezt a pr-katasztrófát egyébként egyféleképpen orvosolhatják: továbbjutnak a Beitar ellen.

(Fotó: Vasas FC Facebook-oldal)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés