Abraham modellcsaja kritizálta Tuchelt, a német napjai bizonyosan meg vannak számlálva
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szórakoztató magazin lévén nem feltétlenül szeretünk ennyire komoly, szinte politikai szintű témákba belemászni, de Leah Monroe szakmai észrevételei bedönthetik a Chelsea szezonját.

Amióta Thomas Tuchel átvette a londoniak irányítását, Tammy Abraham ideje gyakorlatilag ki is telt Chelsea-nél, holott a brit csatárnak nem ment olyan rosszul. Modellkedő, instagramozgató batárnője, Leah Monroe nem is bírta tovább, hogy nem álljon bele a kókler német döntésébe.

A hétvégi FA-kupa döntőben Tuchel ismét nem küldte pályára Abrahamot, a csaja pusztán szakmai alapon, Instagram-sztoriban véleményezte a német menedzser döntését.

Azt is szóvá tette, hogy Abraham nélkül el se jutottak volna ide, hiszen ő rugdosta a gólokat korábban (a Luton és a Barnsley ellen is győztes gólokat szerzett). Abraham négy gólt lőtt az FA-kupában, ezzel a legeredményebb játékosa lett a Chelsea-nek.

Ezek után tulajdonos legyen a talpán, aki a helyén meri hagyni a klubot ismét BL-döntőbe (és ugye FA-kupa-döntőbe) vezető edzőt.

Mutatunk pár képet is a szakemberről:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.