Elvégre Lewandowski is csak körbe van játszva. :DDDD

Már vagy fél éve nem szolgált témával Bognár György, nekünk kimondott hiányzott már, hogy előálljon valami orbitális baromsággal, október óta meglepően csendben volt. De most mindent bepótolt, Ádám Martinnal kapcsolatban olyan zseniálisat nyilatkozott az Origónak, hogy azóta is próbáljuk magunkat felmosni.

Bognár György a Fradi-meccs után elég súlyosat „bognárgyörgyözött”

Már az MTV-ről is letiltott magyar „edzőlegenda” totál kiborult a Fradi elleni rangadó után: ismét nekiment a játékvezetőnek, a VAR is hulladék, és az FTC-be is beleállt.

A Paks edzője méltatta a csatárát, ami persze nem csoda, a center 29 bajnoki gólnál jár, ami valóban szinte példátlan az NB I-ben. Először csak azon akadt ki Bognár, hogy a játékosának esélyes sincs az Aranycipőre:

„A 30-40 évvel ezelőtti időkben ez a teljesítmény ezüst-, bronzcipőre feljogosította volna. Az, hogy a Bayern Münchenben Lewandowski 33, vagy még több gólnál is tart, szerintem teljesen normális, hiszen minden évben meglövi, abban a csapatban lehet – mint ahogy a Paksban is lehet.”

A szorzók is kiborították, nem érti.

„Ha 30 gólt rúgsz, az 30, ha 20-at, akkor az 20. Mi az, hogy másféllel megszorozzák? Martin nem lőhet a német bajnokságban 29 gólt, ha nem ott játszik”

– érvelt megdönthetetlenül. De azért még erre is rá tudott kontrázni a szakember:

„Ha Martin körbe van játszva – és ez a Bayern Münchenben megvan Lewandowskinál, nem kisebbítve nyilván a képességeit –, lehetséges, hogy ott is lőne ennyi gólt.”

Szóval a lengyel csak jól körbe van játszva, ez a kulcs, Ádámnak is csak néhány jó társ kellene, és akkor a túlsúlya és lassúsága ellenére megszórná magát a Bundesligában is. Ennyire egyszerű a foci.

Egy kis Bognár-válogatás:

Bognár György, a Budaörs edzője burkoltan, de egyértelműen lebutázta a nőket

Ha Kulcsár Katalin jelenléte a magyar foci lebutítása, akkor mit mondjuk arra, hogy Bognár még mindig a magyar labdarúgásban dolgozhat?

Bognár György nem Eriksen újraélesztésétől lett bunkó

Ez persze nem mentség, de legalább nem lepődtünk meg annyira.

(Fotó: MLSZ)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Ronaldót megint Messivel hergelték, furcsa, ágyéktáji mutogatással reagált

Szoboszlai Aranylabdát fog nyerni – állítja a Football Manager

További cikkeink a témában