Elvégre Lewandowski is csak körbe van játszva. :DDDD

Már vagy fél éve nem szolgált témával Bognár György, nekünk kimondott hiányzott már, hogy előálljon valami orbitális baromsággal, október óta meglepően csendben volt. De most mindent bepótolt, Ádám Martinnal kapcsolatban olyan zseniálisat nyilatkozott az Origónak, hogy azóta is próbáljuk magunkat felmosni.

A Paks edzője méltatta a csatárát, ami persze nem csoda, a center 29 bajnoki gólnál jár, ami valóban szinte példátlan az NB I-ben. Először csak azon akadt ki Bognár, hogy a játékosának esélyes sincs az Aranycipőre:

„A 30-40 évvel ezelőtti időkben ez a teljesítmény ezüst-, bronzcipőre feljogosította volna. Az, hogy a Bayern Münchenben Lewandowski 33, vagy még több gólnál is tart, szerintem teljesen normális, hiszen minden évben meglövi, abban a csapatban lehet – mint ahogy a Paksban is lehet.”

A szorzók is kiborították, nem érti.

„Ha 30 gólt rúgsz, az 30, ha 20-at, akkor az 20. Mi az, hogy másféllel megszorozzák? Martin nem lőhet a német bajnokságban 29 gólt, ha nem ott játszik”

– érvelt megdönthetetlenül. De azért még erre is rá tudott kontrázni a szakember:

„Ha Martin körbe van játszva – és ez a Bayern Münchenben megvan Lewandowskinál, nem kisebbítve nyilván a képességeit –, lehetséges, hogy ott is lőne ennyi gólt.”

Szóval a lengyel csak jól körbe van játszva, ez a kulcs, Ádámnak is csak néhány jó társ kellene, és akkor a túlsúlya és lassúsága ellenére megszórná magát a Bundesligában is. Ennyire egyszerű a foci.

Egy kis Bognár-válogatás:

(Fotó: MLSZ)

És ezt olvastad már?
Ancelotti bejelentette, hogy mikor vonul vissza