Karim Adeyeminek továbbra is óriási a piaca.

A Red Bull Salzburg 20 éves csatárát egy ideje már figyelik a legnagyobb klubok, és valószínűleg már nem sokáig lesz a Salzburg játékosa. A háromszoros német válogatott csatárral kapcsolatban legtöbbször a Borussia Dortmundot hozták szóba, de most a Sky Sports Austria azt írja, hogy a Salzburg és a Dortmund között nem biztos, hogy létrejön a megegyezés, és így kinyílt az ajtó a többi érdeklődő előtt.

Adeyemi iránt a legaktívabban a Liverpool jelentkezett be, a Pool már felvette a kapcsolatot a Salzburggal, és állítólag nagyon sokra tartják Adeyemit. Ugyanakkor a hírek szerint a PSG és a Leipzig is figyeli a fiatal támadót.

Adeyemi piaci értéke a Transfermarkt szerint 35 millió euró, ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 38 meccsen 20 gólja és öt gólpassza van. A Pool korábban egyébként már igazolt a Salzburgtól, Minamino azonban nem tudott alapember lenni Klopp csapatában.

A Liverpool átigazolási politikájába abszolút illene Adeyemi. Fiatal játékos, akiben komoly potenciál van, az ilyen profillal rendelkező és korú játékosokat preferálja általában a Pool.

Igazolt is egy hasonlót nemrég:

A Liverpool megszerezte az angol foci legnagyobb portugál tehetségét

Már a télen nyélbeütötték az üzletet, de akkor végül kicsúsztak az időből.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Nincsenek szavak Kyrie Irving cipőjére

További cikkeink a témában