Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Rekordszámú NBA-meccset közvetít a Sport TV ebben a szezonban, és mostantól önálló műsort is kap a világ legerősebb kosárlabda-bajnoksága. Február 15-én indul az Alley-oop, amelyet sokan podcastként ismernek már, de most tévéműsor lesz belőle. A főbb szerepekben továbbra is Szaniszló Csabát és Tőrös Balázst látjuk.

A 2019–2020-as szezonban összesen közel 110 NBA-meccset láthatunk itthon, és a liga egyre jobban odafigyel az európai nézőkre, így már 48-ra növelte az európai főműsoridőben élőben közvetíthető hétvégi meccsek számát. Ezért döntött úgy a Sport TV, hogy a nézői igényekhez igazodva NBA-magazint indít szombat esténként.

A nyitóadás az NBA All-Star hétvégéjén lesz, február 15-én, szombaton 20:30-tól Sport2-n, hajnali 1-től a Sport1-en élőben közvetített Skills Challenge előtt pedig ismét megnézhető lesz, ezt követően viszont minden héten a szombati NBA-meccs előtt lesz a premier.

Nem volt még arra példa a magyar médiapiacon, hogy podcastből legyen tévéműsor, tehát mondhatjuk, hogy médiatörténelmet írunk ezzel. Félnivalónk nincs, hiszen Csabi és Bazska a Trash Talkban, az NBA-közvetítésekben és persze az Alley-oopban már bizonyítottak eleget. Biztos vagyok benne, hogy a korábbi követők a tévében is megnézik majd őket, és új rajongókat is szereznek majd. Ez annak is jó hír, aki azt hitte, hogy a Trash Talk-szezon vége után kevesebbet kap majd Amerikából” – mondta az Alley-oop indulásáról Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Alley-oop: február 15-től a Sport TV-n

Első adás: február 15-én 20:30-tól a Sport2

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.